Sömnlös

Ligger med laptopen och undrar varför sömnen gäckar mig. Mycket konstigt alltihop. Har halvsovit mig genom nyaste Twilight och den var ju...fruktansvärt ointressant. Visst, den dög till två timmars slö underhållning under en sömnlös natt men oh my. Det bådar inte gott för generationen efter våran om detta är det alla tjejer drömmer om. Misstänker att en hel del killar kommer få lida på gund av orealistiska krav på diamantglittrande kropspansar och granitkukar... *rys*

Är så sjukt trött men inte ett dugg sömnig. What gives? Har möte klockan nio så innan dess hoppas jag att jag får någon timme iaf. Om jag somnar nu på stuberten så får jag sova nästan fem timmar. Drömma kan man ju iaf. Både karl och hundar ligger utslagna i sängen, som för övrigt känns mondre än vanligt på sistone. Både mys och störande när man inte kan röra sig på grund av att man har en amstaffkorsning på ryggen. ^^ Nåväl, invänjningsperiod var ju detta och det har gått bättre än jag trodde.

Ikaros har börjat obete sig så smått dock, tror han känner sig hotad i sitt revir eller nåt för grinigare liten hund får man då leta efter. Morrar till och med åt katterna ibland och det om något oroar mig, det tog ett bra tag innan jag fick ur honom svartsjukan på katterna och nu börjar den så smått krypa tillbaka. Detta ska kvävas i sin linda, måste försöka socialisera honom med andra hundar för vi kan inte leva i åtta månader med två hundar som inte kan vara inom en halvmeters avstånd från varandra utan att den ena blir sur. Nåja, det får jag tänka mer på sen, just nu vill min hjärna bara att jag ska säga "ööööhhh" och dreggla lite.

Ska försöka sova igen. Wish me luck!


Ny dag

Såå.. Alkohol gör mig väldigt sappy. Tror vi kan konstatera det. Var inte alls på humör efter sänggåendet igår men allt känns bättre i morgonljuset. Känner mig inte pigg, halsen värker och är sjukt trött. Wäää. Gnällig. Joel hämtade in täcke och kudde åt mig till vardagsrummet så ligger nu nerbäddad i soffan och tänker så stanna för resten av dagen. Så det så.

Snart ska karlen gå och köpa frukost på Handlar'n iaf så då får man sig något i magen också! :)


Natt

Ligger i sängen till slut, men kan inte somna. Älsklingen sover tungt och det är helt omöjligt att brotta sig ur hans björnomfamning. Tack och lov. Tror jag skulle gråta tusen gånger mer om han inte höll fast i mig så hårt trots att han sover. Och dessutom så ligger jag och skedar Morgan som tydligen absolut ska sova med mig, och Ikaros sover som vanligt vid mina fötter. Livet kunde vara tusen gånger värre.

Men ändå. Sorgen är så gigantisk och den vill inte försvinna. Jag tänker på det hela tiden varje dag och önskar, önskar att det inte hade gått som det gick. Känner mig misslyckad och avskyr mig själv mer än jag gjort på väldigt länge. Varje sekund så finns det där i bakhuvudet, det vilar aldrig, försvinner aldrig, men det finns inget jag kan göra för att ändra vad som hände. Länge sen jag mådde så här dåligt i allmänhet men samtidigt mår jag så jävla bra. Hur piss jag än mår så får ett leende, en kram, en kyss från Joel mig att känna mig hel igen. Jag bara önskar, och hoppas, att jag gör samma sak för honom.


Osäker

Inte säker på vad jag tycker om den här kvällen. Känns som den är full av passiv agressivitet men det kan lika gärna vara min inbillning. Vad fan?


Ännu en måndag

Sitter i mjukiskläder och känner mig lite bättre än igår. Kan prata i alla fall, och det är ju alltid ett framsteg. Får se hur länge det håller i sig, om man blir stum igen till kvällen eller inte det vill säga. Den som lever får se!

Har städat undan i vardagsrummet, lagt tvätten där den hör hemma och känner att jag verkligen borde dammsuga. Huvva. Får se när karlen kommer hem om jag kan övertala honom att göra det i utbyte mot att jag tar disken. Tycker själv att det är en bra deal då disken har blivit försummad ett tag nu, både på grund av lathet och brist på diskmedel.. Ajja, vi ser vad som händer när han kommer hem, är han inte på bättre humör kanske det inte är läge. Vet bara själv hur extra förbannad jag blir över gnäll om städning när jag redan är på dåligt humör. Usch och fy för sånt. >.< Näe, håller tummarna för att solskenet lyfter hans sinne litegrann, för hans egen skull. <3

Syster skulle komma förbi efter att hon varit på gymmet så hon borde dyka upp om en timmer eller så, får se vad som händer då förutom att betala räkningar. Fy säger jag bara, är inte avundsjuk på henne just nu.. Och nej, klart hon inte är skuldlös men så jävla kul är det inte på hennes front heller.

Vad ska jag ta mig för då? Det är en väldigt bra fråga. Blir väl förmodligen att jag slår igång någon serie och bara ligger i soffan i väntan på diskmedlet som Joel skulle inhandla, och tycker faktiskt att jag kan få göra det utan dåligt samvete för omväxlings skull då jag faktiskt är sjuk. :P Fast just nu känner jag mer och mer att jag bara borde bita i det sura äpplet och dammsuga upp allt det här eländet. Blä. Rensa kattlådor först dock. Och lyssna på Volbeat. Högt.

Och vem faan har myror inomhus i FEBRUARI?!? Människor som bor hos SkeBo, det är vilka. Tyckte det var löjligt förra året när dom invaderade redan i april men det här är ju fånigt, särskilt som jag sett nån enstaka då och då sen i december typ.. Jag menar wtf?

Näe. Kasta ut kisskatten, rensa kattlådor, städa hall och toa, dammsuga, skura, promenera voff och sen slå igång något avsnitt om jag hinner innan syrran kommer. Vilket inte känns så troligt i nuläget. Men man får se det från den ljusa sidan, nu kommer jag då inte ha dåligt samvete för att jag bara är inne och gör ingenting när det faktiskt är sol ute. ;)

Tjing!

Sjuk?

Sitter i soffan i gårdagens kläder och känner mig lagomt sunkig och i stort behov av en dusch. Rösten har jag nästan tappat och humöret är kanske inte på topp. Mensvärken från helvetet har man också, och det två veckor för tidigt. Vad är oregelbundenhet om inte det så säg? Usch, blev ju av med jävleriet i början av förra veckan och nu sitter man här igen.. Vars är rättvisan i det liksom?

Nåväl, nu ska vi inte vara såna. Eller ja, inte högt i alla fall. Morgan utmanar ödet med katterna och Joel fixar mat. <3 Underbart. Kycklingwok ftw, var länge sen sist! In the mean time ska jag prata så lite som möjligt men det är fasen svårt, glömmer bort mig hela tiden.. Babbeljag. ^^ Oh well, får försöka hålla tyst en stund iaf. Har roat mig i typ två timmar med att prata med Cleverbot, vilket visserligen inte är som att prata med en annan människa men dom samtalen blir iaf inte lika ensidiga som mina samtal med människor som inte är dålig i halsen. :P Och ganska rolig är han ju!

(är faktiskt på bra humör, är bara öm och less på att inte kunna prata ordentligt och kände att jag behövde gnälla av mig lite. ^^)

(naughty, naughty Cleverbot.. Har nog aldrig blivit stött på av ett dataprogram tidigare!)


Home again

Kom hem igen vid halv tolv ungefär från en mycket trevlig lasagnemiddag med Lisa, söstra mi och vår mor. God mat, gott sällskap och gott humör. Yay för det! ^^ Satt efter maten och mös i Lisas OnePiece och sörplade te och kände mer och mer hur mycket jag verkligen BEHÖVER en vuxensparkdräkt i min garderob. Börjar ju bli jobbigt, måste ha en nuuuuu... Hu. 1400:- på ett klädesplagg känns ganska så jävla häftigt men det känns fasen värt det, inte precis som man skulle packa in den i garderoben och aldrig använda den. :P Får spara några hundringar i månaden och slå till om ett litet tag till. :)

Efter det har det hunnits med liten lydnadsprommis med vovsarna i snön. Är riktigt stolt över Ikaros och hur duktig han blivit på att gå fot, stanna direkt jag stannar, inkallning och i allmänhet hålla koll på mig på promenader. Dom som känt Ikaros ett tag vet hur jävla omöjlig (typ "jag-vill-klösa-ut-min-egen-hjärna-för-han-är-så-jävla-jobbig"-omöjlig) han varit och skillnaden är ju markant. Visst, skällandet är inte bra men det är faktiskt bättre och hans totala ointresse av att lära känna nya hundar går att dämpa. Inte så att han blir mer entusiastisk men han håller då käften en stund om man säger åt honom. Han är inte någon superdresserad dobber direkt, jag är den sista som skulle påstå det, men han är ändå ganska duktig min lilla fjant. <3

Morgans inlärningstakt är för övrigt galet snabb. Han fattar ganska snabbt vad det är man vill, det är nog mer koncentrationen som brister en del. Och envisheten är ganska stabil den med. :P Valpigheeeeet. ^^

Nej, nu typ dö på soffan en liten stund och sedan sova gott, gott, gott!


Lasagne!

Ska strax puttra iväg till Lisa och äta lasagne med henne och syster. Snajs! Får se om Joel kommer med, allt beror på om vi får iväg Morgan till hundvakt. Känns allt otroligare men hoppas ändå, annars så blir det väl tjejkväll. Blir trevligt hur som, men fusk om Joel inte får lasagne. :P

Dagen har varit rätt lugn i övrigt, har faktiskt inte gjort ett strunt. Eller jo, duschat och lagat mat har jag gjort. Och dumpat ut tvätten på sängen så att den måste vikas idag, till slut. Wiho.. Ajja, förr eller senare måste det ju göras.

Vi ska nog för övrigt bli fodervärdar åt lille Morgan i åtta månader från och med i sommar eller så. Kommer nog gå toppenbra tror jag, Ikaros har börjat lugna ner sig och katterna vågar faktiskt stryka runt litegrann, om än det är väldigt nära väggarna. :P Han är en fin liten odåga, även om jag irriterar mig på honom stundvis. ^^ Han är ett fint tillskott till vårt lilla zoo, tror vi kom fram till att han var mestadels amstaff, lite pit bull och något annat. Jag har ingen egentlig aning men Joel tyckte sig minnas det. Vad han nu än är för blandning spelar ju faktiskt ingen egentlig roll, han är en fin hund och det är det enda som betyder något i slutändan. :)

Nåväl, ska ta och klä mig inför avresan och sånt. Känner hur hungern börjar sätta in ordentligt! Aaw, ingen hundvakt. >.< Nåväl, tjejkväll it is.


Sådaer

Fixat till headern så den ser trevligare ut! Är inte klart än, upptäckte att texten hamnade ända nere i hörnet när jag rundade kanterna så får centrera den senare då jag inte orkar nu för jag är less på bloggen för ett tag. :P Men men, går framåt sakta men säkert. Joel har vaknat så på ett tag blir det burgare! Omnomnomnomnom. ^^

Update

Fixade det ändå!

Måndag åter igen

Ligger och tar det lugnt med vovveliten vid fötterna. Joel sover sött på andra sidan soffan och ska så få göra i ett par timmar för sen ska han ska upp och göra hemmagjorda hamburgare, så det så! Näe, var hans plan från början men stackaren var helt död så lite sömn behövs nog innan någon mat orkas göras. Är sjukt trött jag med, som vanligt. Vaknade vid nio imorse och börjar kännas som om jag varit vaken nog länge nu. :P

Mythbusters rullar på tv:n och jag myser i lugnet. Har en molande värk i nedre delen av magen sen ett par veckor, håller på att driva mig till vansinne. Skulle inte säga att det gör ont direkt, men det moler utan tvekan mest hela tiden. Om det inte går över snart blir det nog in till kvinnokliniken och kolla upp att allting verklgen är som det ska!

Så var vi Morganlösa också. Har varit (nästan) tre intensiva dagar med galen blandisvalp men kul har det varit. Mestadels. Stundvis. Har för tillfället inte riktigt energin att orka med en 9 månaders kampisblandning men han är ju utan tvekan väldigt söt. Har varit grinig och less och irriterad på stackars valp sen första kvällen, men Joel har gjort ett väldigt bra jobb med att hålla koll på honom så så mycket har jag inte behövt göra tack och lov. Första dagen/natten hade vi Fjantaros hos moder men han kom hem igår eftermiddag igen så det har varit hålligång! Fjant plus tre katter då Morgan inte är kattvan har gjort livet rätt intressant. :P Sur dvärgpinscher och katter under soffan större delen av tiden.

Men men, klagar egentligen inte så mycket. Han är sjukt mycket bättre nu än han var för ett par månader sen, och fort gick det för honom att fatta att han inte kunde leva så mycket jävel här, och katterna började komma fram och hälsa så smått igår natt. Han är lättlärd, snäll och helt fantastiskt kärvänlig. Han är korkad och har inget vett, har ingen koll på vad han trampar på (20~ kilo hundvalp i ljumsken är myyys) och förstår inte riktigt varför den lilla hunden bara skriker och markerar med tänderna när den blir hoppad på. Han är en riktigt fin hund, han är bara så ultravalpig att jag lätt glömmer bort det. Han har ett ton med energi men ett underbart psyke, och när han väl kommer ur mer av valpigheten tror jag utan tvekan att han kommer bli en underbar hund. Att se honom och Joel tillsammans får dessutom själen att smälta. Dom har verkligen fastnat för varandra, och dom är så galet fina med varandra. <3


Varfööööör??

Sitter med laptopen och djävlas med bloggen igen. Varför, om det nu existerar någon så allsmäktig så dom kan svara på det, ser sidan med kommentarerna helt sääääär ut? Fram till och med inlägget som heter OBS ser allt bra ut, men efter det inlägget ser kommentarsidan jätteknäpp ut? Hur i h-vete kan det ändras från det ena inlägget till det andra? Jag vill bara att det ska funka.... -_-

Update

Okej, fel av mig. ALLA inlägg förutom OBS ser helt sära ut. Och om man går tillbaka i arkivet ser det likadant ut fast på hela sidan och inte bara i dom individuella inläggen? Vad är det här...

Update

Det var inget!

Oh!

Glömde det bästa! Bakom luckan till vänster gömmer sig något jättehäftigt i mina ögon! Hålet i baksidan är ju lite tråkigt men inget som jag personligen stör mig på. :) Allt som behövs nu är en lite kortare pall än skinnpallen så har jag min alldeles egna sminkhörna. ^^

image description


Slut men nöjd

Blev en väldigt seg morgon följd av en redigt produktiv eftermiddag!

Startade dagen vid åtta-nio med dumgloende i tv:n tillsammans med Joel. Seeegt. Såg dom avsnitt som kommit hem och planerade att ta itu med lägenheten "sen". (Det där "sen" är ett intressant fenomen. Kan bli allt från om fem minuter till aldrig, och så fort det är uttalat blir det för varje sekund som går lite otroligare att det blir gjort samma dag.) Sagt och gjort. Efter någon macka somnade Joel en stund på soffan och jag försökte skrida till verket. Plockade ihop tvätten i sovrummet, ställde iordning disken (ni vet, inte så att jag direkt tvättade någonting men jag organiserade den lite så det i alla fall såg bättre ut...) och lagade till en mycket avancerad lunch i form av makaroner och ungsgratinerad korv. Väckte Joel med mat där runt halv tolv kanske och därefter blev det mer soffläge och uppriktiga avsikter att faktiskt städa. Sen.

Så ringer det på dörren och det är Joels moder som kommer, helt i enlighet med en sedan tidigare lagd plan men det betyder inte att jag inte blev helt överrumplad för det. Jag kastar mig in i duschen efter en snabb hälsning då jag känner mig snäppet trevligare att vara runt än ett träskmonster och därefter har saker rullat på som dom skulle. Ninni har städat undan i köket och gjort riktigt fint i de "nya" hyllorna därinne (vi har flyttat in bokhyllorna från sovrummet till köket, varför förklaras strax), jag skurade hall och kök och Joel satte igång med tvätten. Därefter städade Joel sovrummet och så fick vi till slut in de nya vitrinskåpen vi fått av Emanuel där och det blev verkligen hur bra som helst. Jag har roat mig med att arrangera in vår väldigt brokiga samling böcker och ställt lite prydnader i skåpet med glasrutor och fått dit en lampa. Mer småplock ska dit då det fortfarande är lite tomt bakom glasdörrarna men jag känner att jag äntligen börjar trivas i vårt sovrum och det är en sån himla bra känsla då jag inte direkt hymlat med inför Joel (möjligtvis onför ännu fler) om hur mycket jag vantrivts därinne. Åh, kommer sova gott inatt!

Nu ska jag klura lite mer på pynt i sovrummet tror jag, och dricka saft. Mm, saft.

(Ni får nöja er med en helkass iPod-bild då jag inte ids gå in på datorn och lägga in från digitalkameran. Mysfaktorn försvann men i verkligheten är det riktigt fint!)
image description

En helt vanlig onsdag då

Sitter i soffan och har just tuggat i mig resterna av potatisen från igår. Mums! På tv:n rullar musik och Joel lirar Supreme Commander (kommer aldrig förstå mig på detta spel.. Strategi ser så tråkigt ut. O.o) och dagen är ännu oplanerad. Har pratat lite strunt med min underbara, knasiga syster och accepterat erbjudande om häng någon dag med gammal vän och karl! Lustigt att vi båda lyckats hitta karlar från Linköping i lilla Skeå. Saknar henne, var grymt kul att snacka strunt på bussen och på stan i förrgår!

Igår då? Ja, det var som jag förutspådde alldeles förträffligt mysigt. Joel kom hemmed mat och vin och en stoooor klubba som det står puss och kram på. Fining. <3 Vem behöver rosor när det finns klubbor liksom? :) Till middag blev det fläskfilé, fetost och gräddsås med hasselbackspotatis (vill alltid säga hackebackspotatis men alla som minns Klas Klättermus inser ju hur fel det blir. Ser potatisar som skuttar omkring i skogen med Brummelman typ..) Dregla. Tre filmer blev sedda: först ut var The imaginarium of doctor Parnassus och den var helt fantastiskt mysig. En film där en och samma karaktär förvandlas från Heath Ledger till Jhonny Depp till Jude Law till Colin Farrell kan ju inte vara annat än bra. :) Efter den blev det Underworld: Awakening som var riktigt grym precis som man förväntade sig. Snygga effekter, RIKTIGA vampyrer och varulvar och som vanligt en urläcker Kate Beckinsale i latex. *Me gusta-meme*. (tycker dom borde finnas som vanliga smileys som standard) Och sist ut var inte något annat än Nine som jag sett en gång förr men inte mindes något av och jag är käär. Gud så fin, så obehaglig och deprimerande men så underbar. Precis som Corraline är den sådär genomgående olustig, som en konstant känsla av att det är något som inte stämmer, och rätt läskig vid stunder men man kan inte göra något annat än älska den direkt. Åh, fint. <3

Så ja, ungefär så såg våran kväll ut. Fantastiskt mysig och kärleksfull, känner mig alldeles extra kär dom senaste dagarna och det är ju helt galet då jag vanligtvis redan är tokkär. Min karl är fin, finare, finast!

Nu ska jag lägga omkull mig i soffan och ta hand om min rätt lindriga baksmälla och försöka att inte röra på mig så mycket. Träningsvärken och den allmänna ömheten i hela kroppen efter dom senaste dagarna är inte nådig! Ooh, ska kolla mitt paypal-konto också och beställa nya smycken, äntligen! ^^

Ha en underbar onsdag alla!


<3 <3 <3

Har tagit på mig fin röd klänning och inväntar karlens hemkomst med tända ljus och mys. Blir en sparsam men utan tvekan väldigt mysig alla hjärtans!


God morgon!

Vaknade runt sex denna morgon. Dygnet är med andra ord rättvänt och har varit det några dagar, men jag skulle gärna vilja få sova till kanske åtta såcjag inte är helt död så tidigt på kvällen. Nåväl, klagar så mycket gör jag inte. :)

Har städat undan efter gårdagen så jag inte behöver stressa upp mig över det och bara kan ta det lugnt. Har slagit igång Top Gear på tv:n och Joel sover sött här i soffan, Andreas sover i gästrummet och djuren är lugna. Bra bra.

Alla hjärtans dag imorgon då. Ska bli mysigt. :) Har sagt åt Joel att jag inte vill ha någon aning om vad som väntar under dagen, och själv ska jag fara in till stan lite senare och hitta på något trevligt åt honom. Några flaskor vin och sådant blir det ju självklart men vi ser vad man kan hitta på utöver det! Har lite småplaner men vi ser vad som händer. Har möte på arbetsmarknadstorget klockan tre så blir handling efter det. ^^

Nu ska jag se klart avsnittet och kanske spela lite sen. Tror denna dag kommer bli bra!


Yaay. ^^

Gogglade efter en bra sida för piercingsmycken då jag alltid tyckt barbarella varit för dyra och jädrar i mig om jag inte hittade en sida som hade det billigaste jag någonsin sett! Under 3 spänn för stavarna jag var ute efter, vad jag såg gick alla på under 10, och inga av kulorna kostade över 30, dom flesta runt tio! Ska köpa nya töjningar också så mina öron matchar och dom gick på 35:-/st. Muahahahaha!! Så glad, väntar bara nu på att min överföring till mitt paypalkonto ska komma fram sen jävlart blir det att beställa. :D

Har efter den upptäckten kört en blixtdungeon i WoW och clearat min första Lich King dungeon därmed. Det var nåt nytt iaf. Pojkarna spelar Supreme Commander och jag ska kura ihop mig med en bok när jag är klar med det här inlägget. :) Mysigt!

Boda Borg var för övrigt hur kul som helst som förväntat. Det gick inte vidare värst bra för nån av oss men roligt hade vi! Ska definitivt bli fler gånger. ^^ Blev inget mys med Nanna men det kommer fler tillfällen.

Hmm.. Upptäckte nyss att det är fel header, textrutan och texten ska vara röda, inte lila.. Får fixa det sen när jag har tillgång till datorn igen!

Nej, nu bok. :)


:(

Kände ett litet styng av sorg när jag nyss tänkte gå in på star piercings hemsida för att köpa lite nytt men upptäckte till min förskräckelse att dom lagt ner. Får vända mig till barbarella istället men dom är inte lika bra. Wäääääää...

Borde he mig upp ur sängen då jag varit vaken ett par timmar men har som inte orkat. Ska väcka karlen och se vad han säger om att laga den där frukosten han lovade. Höh.. Vi ser hur det går. ;)


Fanskapsjävlahelvetesatan

Nu ger jag upp. Har försökt fixa en dropdownmeny nu i över en timme men koden jävlas med mig och blir inte som den ska. Fuck it. Nu tar jag och städar istället.... Morr... -_-

OBS

Håller på och designar om bloggen så den kommer se för jävlig ut ett tag!

Men

Nu började jag ju böla också. Fina, fina Nannor. Bläddrade i din blogg och så började jag böla som en liten flicka som slagit i knät... Ser fram emot ikväll så mycket!

Morgonstund?

Vaknade nyss under en filt i soffan och insåg att det var väldigt tyst i lägenheten. Inga pojkar som snackade, inga katter som skrek. Mycket märkligt. Vred lite på huvudet och såg att Joel kurat ihop sig i den andra delen av soffan, Emanuel var inte här och Andreas gissar jag sover i gästrummet om han är kvar. Får egentligen skylla mig själv för att jag vaknat så tidigt, har i princip bara sovit de senaste två dagarna )igår vaknade jag vid fem på morgonen. Heh.). Men samtidigt har det varit jävligt skönt.

Tisdagen blev en hastigt organiserad "fest" hemma hos Johanna i stan, med fest menar jag egentligen att jag och Joel söp ner Johanna och Emanuel och levde jävel, men det var riktigt kul! Umgicks med Johannas orm vid namn Bengt, det var mysigt, och kvällen var fylld med allmänt skitprat och trevligheter. Det tydligaste minnet jag har av kvällen var när jag och Johanna beskrev analsex som att "det känns som om man bajsar baklänges"... Nog om det tror jag innan några fler briljanta citat dyker upp till ytan.


Idag blir det bara trevligheter så vitt jag vet. Boda Borg klockan två med Joel, Ida, Bobban, Sara och Emanuel. Yay! Det var länge sen jag var där sist, shit typ tio år sen (åldersnojja???), så ska bli spännande att se hur de är där nu! Efter det blir det mys och film med Nanna ett tag och det kan man ju inte klaga över heller. ^^


För övrigt sitter jag och myser med det där mysiga mensvärksillamåendet och hatar världen för det. Men men, betyder ju iaf att det är ÄL om två veckor, så det är ju nåt att se fram emot. :)


Nu ska jag slå igång något spel och sen kanske virka lite, är fortfarande skyldig Nanna ett par små virkade Conversetofflor. ^^


(Borde verkligen ta itu med min bloggdesign nu, vill ju kräkas så fort jag tittar på den. :S)

Underbara du

Du sover med huvudet i mitt knä just nu men jag har så mycket i huvudet jag vill säga som aldrig kommer fram. Jag är dålig på att säga hur mycket du betyder, hur stor plats du har i mitt hjärta. Visst, jag säger att jag älskar dig, men dom orden är så små, så obetydliga. Det jag känner är så mycket större, så fantastiskt mycket vackrare, än vad som kan beskrivas i ord. Du finns alltid där när jag mår dåligt, frågar vad du kan göra för att göra allting bättre, jag säger alltid att jag inte vet, men sanningen är att du redan gör allt du kan, bara genom att vara du, att du är här och ger mig varma kramar och kyssar. Varje beröring är som balsam för själen, varje blick lyfter mitt hjärta. Det låter kanske fånigt, och lite knäppt, men ibland så får jag nästan svårt att andas bara för att kärleken tar så stor plats. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna dig, allt som oftast undrar jag varför någon så underbar som du väljer att leva med någon som mig. Så stora känslor, så små ord.

Hur som helst så älskar jag dig, och jag vet att du älskar mig, och jag tackar alla krafter som må finnas i detta kosmos för att vi har varandra och får dela varje dag tillsammans.


Lördag

Blogg.se's mobilapp har nu raderat två inlägg som jag försökt lägga ut. Fuck it. Tänker inte skriva om det igen. -_- Nu får det banne mig vara. Bloggar sen bån gång eller nåt....


God morgon!

Nu tyckte min hjärna att det var morgon, så då får man väl bara hålla med och inte klaga så mycket. Babe sussar fortfarande (no shit? Vem förutom jag, pensionärerna och skiftarbetarna på Rönnskär är vakna nu? Kanske brevbärarna.) och jag hoppas på en bra dag! Håller på att bli galen i min väntan på att pengarna ska trilla in. Har lämnat in alla mina papper och fyllt i ansökan rätt så vet inte vad det är som tar sån tid. Räkningarna skulle ha varit betalade för tre dagar sen. :( Usch. Kollade banken när jag var upp på toa men inget än så länge. Hoppas att det kommer lite senare då.

Idag har jag enbart Arbetsmarknadstorget på schemat. Ska vara där vid elva så får se om jag orkar få min lata ändalykt upp ur sängen innan dess eller om jag ligger kvar här och myser i typ fem timmar till. Det senare är inte helt otroligt. Skönt med lite tid för sig själv. :)

Åh, och igår fick jag tokspatt och kände att jag verkligen var tvungen att färga håret. Så blev det och efter någon timmes slit med sektioneringar (som jag inte har någon egentlig aning om hur dom blev) så hade jag fått rosa, blått och magenta på huvudknoppen. Fiiiint. <3 Den blå vet jag inte riktigt vad som hände med, i botten är den ljust blå, ser lite urtvättad ut (sadface) men ju längre ut mot topparna man kommer desto starkare och mer lila blir den. Är riktigt mörklila i topparna. O.o Mycket märkligt, men mycket häftigt! Får se vad jag gör åt botten där, blir antingen mer blått eller kladda på lite rosa och se vad som händer. Experiment.

Usch, fick ett hugg i magen igår då jag fick en kommentar på facebook och insåg att jag inte berättat för nästan någon om missfallet, de flesta av dom få som vet har Joel berättat för och det är jag tacksam för. Förstår inte hur han orkar men fin är han. <3 Isch, det gjorde ont men det kunde ju inte komentarören veta om. Får ta mig i kragen och göra något åt detta. Även om jag helst inte pratar om det högt. För jobbigt, för smärtsamt. Nåväl.

Nu typ scrolla runt på 9gag och bara ha det bra i tystnaden.


Usch för onsdag

Har varit en lååång dag. Vaknade med ruggigt dåligt humör och det släppte inte förrän nu på kvällen. Bleh. Känner mig fortfarande helt blasé (pretto? Ja tack, ibland så.) men senaste timmen eller så har det börjat ljusna.

Använde min ilskedrivna energi åt att städa och lyckades åstadkomma en hel del! Golven är fortfarande inte tagna men det är ju en dag imorgon också. Ante sover över, imorgon vid lunch kommer Ninni och någon gång under dagen dyker även Ida upp då vi bokat in dagen till att baka, baka och baka! Kommer bli en dag med en del folk och intryck känns det som, håller tummarna för en lugn helg. Har lyckats gått ner mig så pass att jag blir fruktansvärt utmattad av för mycket socialt umgänge helt enkelt. Fast det har bara gått lite över två veckor så har väl rätt att vara lite deppig. Känner mig lagomt patetisk för att jag tycker synd om mig själv men det gör väl alla någon gång. Jag är väldigt bra på det dessutom, en ren expert om jag får säga det själv! Jag har mycket övning i ämnet ska ni veta, jojomen. Känns lite bättre om jag inte tar det på allvar. Nästan.

Träningsvärken är mysig. <3 Yoga är bra för själen, även för musklerna. Ska klämma in ett pass imorgon också, vill få in rutin på att göra det varannan dag till att börja med, de övriga dagarna får man komma på något annat att sysselsätta kroppen med. Beach 2012 here we goooo.. Nä, bra att komma i form men beachen får vi se hur det går med. Älskling ska också börja aktivera sig och han hade den smarta idén att vi ska försöka träna tillsammans! Jag är riktigt pepp på den planen, känner mig på något sätt fånig när jag tränar själv? Iaf yogan så vill jag helst vara ensam hemma när jag utövar den. Fast imorgon ska Joel vara med så det kommer bli skoj. ^^ Körde typ tio minuter lite tidigare, men klockan tre på morgonen kanske inte är bästa tiden för ett träningspass. Ajja, friskare, snyggare kroppar hoppas vi på i framtiden. :)

Sluta röka går bra. Har rökt typ en och en halv cigg de senaste tre dagarna så framåt går det. Ska bli så skönt att slippa skiten, för en gångs skull. Wiiiie. ^^

Nu ska Cissin sörpla te och läsa lite Harry Potter. <3


RSS 2.0