Wiiiiiie!

Woooooop! Rastlös och vill kaosa, känns som om jag har en ballong i bröstkorgen som hela tiden är på väg att explodera men aldrig gör det. Bghaaa! Behöver få utlopp för lite agressioner och festbehov. Vill ut och dansa och festa arslet av mig. Kuuuuul! :D

Är också pepp på att ta itu med saken och börja träna, och med lite tur bli snygg igen. Woop för det med! :) Less på degighet och sjökokänslan, saknar att vara smal nanting, och att faktiskt tycka om hur jag ser ut igen vore guld värt. Behöver lite egoboost, nu om någonsin. ^^ Mjukbörja med några yogapass här hemma i veckan, sit-ups och benlyft. Borde reclaima mina hantlar också. Men, en sak i taget. It's time to whip some dicipline back into my system. ;)

Får se vad som blir av denna dag. Alex skulle kika förbi senare, i övrigt vet jag ej vad som händer. Peppad på de kommande helgernas halloweenfester! ^^

Städa, yoga, festa? We shall see what happens...

Tjing på er plättisar!


Hipp och happ och huppla...

..hästen heter Sverker.

In till stan på ett tag för att äta middag hos Ninni och snabbgöra lite ärenden på stan. Vet ej vad som ska bli av denna kväll, inte fått i närheten av allt plugg jag behöver göra klart men en sak i taget. Så länge jag är ikapp innan nästa vecka så är det lugnt, är bara fem-sex uppgifter ändå så borde gå relativt fort.

Fruktansvärt ont i magen. Dilemmat har löst sig självt, lite särt i huvudet men en mindre sak som kaosar runt i skallen på mig. Kan inte riktigt smälta det än men det kommer väl med tiden. Min hjärna var helt inställd på något annat, och nu är det lite upp och ner i världen. Blir bra det här med, måste bara ställa om skallen. Igen.

Halloween nästa. Får se hur det går med det! Inga planer på utstyrsel än, eller på vad som händer heller. Finns enkla lösningar men känns tråkigt att inte göra något genomtänkt. Men men, det blir nog bra hur som! Halloween is always fun. :)

Obönhörligt vaken

Kan inte sova, vet inte ens om jag vill. Vill prata men vet inte vad jag ska säga heller. Jag vet bara inte vart jag ska ta vägen just nu, är fast i ett stadie mellan hysteri och apati och har inte lyckats hitta någon mellanväg, vet inte vart jag ska leta efter den heller.

Jag vet vad jag borde göra, jag vet det så fruktansvärt väl, men bara tanken på det får mig att gå sönder lite inombords. Samtidigt så är det så mycket mer komplicerat än så, om jag lyssnar på den andra sidan av mig så för det med sig en hel uppsjö av egna efterverkningar. Från eller till, framåt och bakåt, jag kommer ingen vart trots att jag vet vad mitt hjärta vill. Hjärnan håller inte med på alla plan dock, och det är logiken som står i vägen. Kanske är en bra grej, jag vet ärligt talat inte. Varenda liten känsla i min kropp är i uppror och jag vill bara fatta ett beslut så det är överstökat. Det är bara så fruktansvärt svårt.

Men på den ljusa sidan så har vi idag lyckats få igång Rage i princip laggfritt, kopplat in en trådlös router och flyttat datorn till TV:n. Har suttit ett tag och försökt knappa ner det här via mobilen men internetsidor i mobilstorlek är dryga, och Apple har gett ut en app för blogg.se så bytte till iPoden och nu är livet lite enklare. Saknar fortfarande två katter som är ute på vift i området men dom dyker alltid upp så småningom.

Slagit igång Ice Age 3 på datorn och försöker känna lugnet. Idag har jag dessutom möte på Oden vilket inte direkt bidrar till att jag är mindre uppstressad. Ser inte fram emot det men ibland måste man göra saker man tycker är obehagliga.

Näe, jag måste sluta babbla här nu och kanske försöka sova nån timme. Frukostdate med syster halv nio!


Gäspa

Blev en tidig kväll igår, tror klockan var runt tio när jag gav upp. Vaknade nu vid fem och har inte lyckats somna om, Joel var fortfarande vaken men nu snarkar han nöjt på i soffan. Vet inte riktigt vad jag ska företa mig. Sugen på att spela något men orkar inte sitta här på golvet någon längre stund, och det enda tv-spelet jag är pepp på är på Skiftes. Drygt. Tror jag ska ta och slå igång lite Supernatural och kanske försöka sova någon timme i soffan. Får hålla tummarna.

Shit ändå. Intressanta tider man lever i. Får se vad det blir av det här egentligen, har då inte ens orkat ta itu med det som bubblar runt i huvudet, har verkligen ansträngt mig för att inte tänka på det. Känns som allt jag gör är äter och sover men så är det väl I guess. Får ta en dag i taget, är bara mycket som surrar i hjärnan.

I love you

Det är dom små sakerna som gör mig lycklig. Att vakna mitt i natten och se min hund trycka sig tätt, tätt mot Joels rygg får mitt hjärta att svälla. Att veta att han alltid finns där med nallebjörnskramar och varma, kärleksfulla pussar är en trygghet jag inte kan beskriva. Jag vet att inte mycket om livet egentligen, men jag vet att jag älskar den här karlen mer än jag kan beskriva, och jag vet att han älskar mig.

Du är det finaste jag vet. :)

RSS 2.0