Myskväll!

Så skönt med lugn nyårs! Har under dagen diskat, städat, duschat och iklätt mig jättesöt svart spetsklänning som jag fått av syster. :) Och självklart klämdes det in en hel del Zelda också. ;)

Ser fram emot middagen på några timmar! Potatisgratäng och kött och godsaker. Tror jag ska göra mig en macka nu, tokhungrig! Senare blir det lagom mängd skumpa och titta på fyrverkerierna från någon av broarna, blir förmodligen Älvsbacka bron då Viktoria- och Parkbron känns en bit bort i vinterkylan. Parkbron är ju självklart avstängd då dom firar av fyrverkerierna därifrån, men tror vi får bra utsikt från Älvsbacka ändå! :)

Nej, macka nu! :)


2012

Nytt år inom kort, och vilket år det kommer bli! Håller tummarna för att världen inte går under i december för det vore bara sniket. Kommer som sagt utan tvekan bli ett gigantiskt år för vår lilla familj, men är säker på att allt kommer bli till det bättre. :) Självklart kommer livet fortsätta ha sina upp- och nergångar, att tro något annat vore bara naivt, men det liv som vi lämnar bakom oss kommer i varje fall inte jag att sakna. Alla måste vi växa upp någon gång, och även om det fullständigt skrämmer livet ur mig så tvivlar jag inte en sekund på att det kommer bli bra.

Blir en lugn och trevlig nyårs iår, inget supande utan bara en god middag, skåla i skumpa och titta på fyrverkerierna vid midnatt. Känns bra för min del, jag tänker inte festa och fulla människor är mindre än roliga när man är nykter själv. Men jag tror det blr hur bra som helst ändå! :)

Joel pular på med Saints Row 3, flippat spel, riktigt underhållande att småsnegla på. :) Själv borde jag gå och klä mig och inte sitta här i morgonrocken men gud vad jobbigt det kändes. Babe ska fara in till stan på ett tag och inhandla champagnen och fara förbi Ninni, själv ska jag plocka undan lite här hemma och förmodligen spela lite mer Zelda. :) Får se vad som blir av denna dag! ^^

Såhär söt katt kan man för övrigt ha om man har riktigt tur. <3


Mys i vinterblåsten

Babe har sprungit över till en kompis en stund, själv halvligger jag i soffan och myser med Harry Potter och Fenixorden på tv:n. :) Mår smått illa och spontangråter lite nu och då åt allt möjligt men det är mest bara trevligt. ^^ Nu kom han hem igen. Yay. :)

Trött men på ett ganska okej sätt. Gårdagskvällen var utmattande på mer än ett sätt men det har lugnat ner sig igen till största del. Fortfarande lite skevt i huvudet men det lär gå över rätt snart hoppas vi!

Nej, nu ska jag slå igång Wii:et och spela lite Skyward Sword, hells yeah. Synundersökning och välja ut nya glasögon imorgon! Woho! :D


Btk here we go

Ikväll blir det ut till Burträsk, Joel ska rycka in och jobba och jag ska mest bara följa med. Ska bli kul tror jag nog, ska umgås med fina Anna och sånt är ju alltid trevligt. :) Länge sen man tillbringade mer tid i Btk än det tar att köra förbi det! :P

Gårdagskvällen var trevlig, som förväntat. Jag gick in i kvällen med dåligt humör, gråt i halsen och en enveten känsla av hopplöshet men efter lite Kalle och glögg gick det tack och lov över. Fick massor med fina grejer, tofflor, koppar, nagelkit och tv-spel med mera. Och av babe fick jag bland annat ett knallrosa set med vantar, mössa och halsduk, värsta fiint. ^^ Har under förmiddagen fixat naglarna och försökt hitta på något att ha på mig ikväll men gav upp ganska fort och rafsade ut ett rent linne och en båtringad tröjs ur tvättkorgen. Svårt att vara ambitiös när hälften av ens garderob är på tok för liten... Oh well, får shoppa nytt när kassan tillåter. :)

Näe, nu ska jag...göra något. Vet inte vad men det blir nog bra hur som! :)


Åh, mys!

Slötittar på The Librarian på tv (oj vad dålig den är för övrigt) och småpratar med Ninni. Stackars Joel är ute och springer på OBS och handlar till middagen. Tydligen är det snorhalt ute, den raringen hade lyckats halka omkull i en vattenpöl. Stackars hjärtat mitt. ^^ Blir någon slags pasta carbonara till middag. Peppad! Skulle egentligen iväg till syster och julbaka med henne och Bobban men efter julklappshandling i slutruschen och alltför lite sömn orkar jag inte göra något. Uschiamej vad jag hatar julstressande människor.

Jag och babe gick och fikade med Annika också, det var väldigt trevligt och alldeles för länge sen! Var kul att se henne igen, var väl iaf fyra månader sen sist, och dessutom fick jag se insidan av Lilla Mari för första gången efter 18 år i Skellefteå. Varje dag är en ny upptäckt antar jag. ;P

Ikaros snarkar. Fascinerande. Ska ta och kura ihop mig igen och hoppas att magontet går över snart, är inte roligt längre! >.< Men men, julafton imorgon! :D Kommer bli mys!

Tihi, vi har ändå en redig hög med klappar under granan nu. ^^ Och en katt som också vill vara ett paket. :P


Julbestyr!

Har äntligen tagit mig för att slå in Joels julklappar, blev riktigt bra. ^^ Bara två dagar kvar nu, kommer nog bli en riktigt trevlig julafton. :) Joel är och springer runt på stan och shoppar julklappar, är inte avundsjuk på att vara tvungen att köa med alla andra stressade människor. Nice att ha allt klart!

Katterna är tokbusiga och springer runt som galningar, Mongo dregglar på mig sådär lagomt mycket och allt är rätt lugnt. Jag mår bra, bättre än bra, och är förväntansfull på vad som komma skall. Vet att livet inte alltid kommer vara bara bra, vet att det blir skitdrygt i perioder, men känner mig ändå väldigt positiv till det hela. :)

Nae, Simpsons och lite mer saft. Får se när babe kommer hem, ska nog ta och pyssla på med något tills dess, kvarstår bara att komma på vad! :)

God jul på er alla!

(undrar vem som råkade hamna i en julpyntslåda när vi klädde morsfars gran.. ;P)


Meh

Guuuud, vrede! Hade skrivit ett väldigt långt inlägg och när jag skulle lägga till en bild så försvann alltihopa.... Morr spott fräs!! Fy bövelen...

Okej, kort version: vaknade vid tre, släppte ut voff, väckte älskling i soffan så han la sig i sängen, jag kunde inte somna om. Diska, städa, pussla, spela?? Blir stillsam städning, lite pussel och spel om andan faller på. Disk när klockan blir lite mer så det känns okej att leva om!

Det var nog kontentan av det jag hade skrivit. God jul bild!


Trött....

Har under natten blivit väckt av diverse djur med jämna mellanrum, nu sitter Mysninjan och skriker åt mig och jag vill bara sova... Har varit riktigt kul att ha Morgan här men ska bli skönt när ordningen är återställd! Hade glömt hur igång en fem månadersvalp är, och ärligt talat var det inte på samma skala ens med Ikaros. :P

Såå, försöker bestämma mig för om jag ska stiga upp eller inte. Hungern börjar vara väääldigt påtagande men motivationen att lämna den varma sängen är rätt låg. Plus att när jag och Tikaros väl masar oss ut i vardagsrummet så kommer kalabaliken utan tvekan att starta igen. :P

Näe. Ska iaf ta och förflytta katterna till gästrummet där dom får vara ifred me thinks. Också har jag ju faktiskt en halv chicken teriyaki från Subway i kylen... Lät ju hur gott som helst. Mysfilm och mat? Ja, det kör vi nog på!

(Tihi, världens sötste fallna hjältar. ^^ Och världens sötaste Morgan som bonus.)


Nöjd men lite smågrinig ;)

Har varit en extremt produktiv dag. Började med lite över två timmars prov i Excel vid ett, sedan någon timme på stan med lite inhandling av mat, hårfärg och kikande efter julklappar. Väl hemma satte jag i mig en halv subway-macka och sedan började plockandet. Nu är iaf alla lådor och dylikt som belamrade hallen flyttade till gästrummet där dom inte är i vägen, granen är framställd och klädd, lite annat julpynt är också framplockat, har skurat ett varv och älsklingen har pysslat på med köket och den nästan läskiga mängden disk och ska dammsuga så jag kan skura ett varv till! :) Skönt att få saker gjort. Den envisa ångesten som suttit och gonat sig i själen på mig börjar släppa och allt börjar som kännas lite enklare. Känns så grymt skönt!

Ikväll blir det för mig och Joel att vara hundvakter till världens sötaste lilla amstaffvalp vid namn Morgan! Han ska stanna tills imorgon och jag hoppas att Ikaros lyckas vänja sig bättre vid honom nu, alla tidigare gånger har det bara varit några minuter och fjanten har varit minst sagt misstänksam. :P Kommer säkerligen gå hur bra som helst. ^^

Åh, så peppad på mat. Babe ska fixa stekt lax, kokt potatis och hollandaise. *dreggel* Blir hungrig bara av att tänka på det! :D

Näe, vila ett tag på soffan och sen se hur mycket mer vi hinner med ikväll. :)


No giving up

So you found out today your life's not the same
Not quite as perfect as it was yesterday but
When you were just getting in the groove
Now you're faced with something new
And I know it hurts and I know you feel torn
But you never gave up this easily before
So why do you choose today to give it all away


Well it's not so bad y'all
Together we all fall
Just as long we get up we'll stand tall
We shouldn't waste another day
Thinking 'bout the things that we forgot to say


I'm hittin' back y'all
Kickin' these four walls
Just as hard as I can til I can't crawl
I won't waste another day
With all these silly things
Swimmin' in my brain


There's no giving up now
Do you really want to give this all away
Can't you ever see things in a different way
Somedays
No giving up now
Such a beautiful thing to throw away
You should think things through
Over and over again
All over again


So your scars fade away
You soaked up the pain
A better person 'cause you lived through those days
And now you know what it's like to prove
You can overcome anything that gets to you
Well it's alright
We're sayin' our goodbyes
To the past and everything that ain't right
We won't waste another day
With all these silly things in our way


There's no giving up now
Do you really want to give this all away
Can't you ever see things in a different way
Somedays
No giving up now
Such a beautiful thing to throw away
You should think things through
Over and over again
All over again


I know we have given
All that we can give
When there's nothing to lean on
Well, I remember this
All we make of this lifetime
Is always here within
And remembering that's why
We should never give in


There's no giving up now
Do you really want to give this all away
Can't you ever see things in a different way
Somedays
No giving up now
Such a beautiful thing to throw away
You should think things through
Over and over again
All over again


There's no giving up now

Fint

Haft en jättefin kväll med Nanna och spelat Yatzy och haft det underbart! Och tack för flaskan med gin, du vet vem du är. ;)

Näe, nu sova. Ja!


Härliga tider

Ligger på soffan och slöglor på American Dad, har idag skrivit nationella i engelska som till och med var lättare än jag trodde och sorterat igenom dom sista lådorna sen jag kom hem. Joel har pulat in allt det övriga i förrådet så nu ska en hylla upp i köket och sen så är det mest bara att ställa iordning allt inför att julpyntet kommer imorgon! ^^ Tror jag har mer prov imorgon men har inte riktigt orkat kolla än, ska nog göra det så fort jag skrivit klart det här.

På tal om det har jag nog inte så mycket mer att säga för stunden. Ska vila en stund till och sen försöka ta itu med saker! :)


Mysigt

Fick en ny steamer av mamma i tidig julklapp så dreadsen börjar komma igång! Just under hälften är klara så det här kommer verkligen gå fort. :) Älsklingen hjälpte till att värma några av dom, gick mycket bättre för honom än det gjorde för mig första gången. :P Duktiga han! Så, ska bara bleka ner håret ordentligt innan jag kan sätta in dom men snart är jag ett dread-head igen. ^^ Yay!

Blir myyyyycket plugg framöver om jag ska kunna rädda den här terminen, men det är det värt det. Det är ju trots allt jag själv som satt mig i den här sitsen så nu får jag bita ihop och bara göra det. Lite självdiciplin och jävlaranamma så går det nog, är bara ett par veckor kvar så!

Nu koncentrera mig på Falling skies med bäjb och sen nåna i massor. Plugg väntar efter det!

(färgerna gör inte rättvisa, det är platinablont och turkost egentligen, inte gräddvitt och blått, men kameran på ipoden är lite sugig så det får duga tills jag orkar stoppa batterier i digitalkameran. ;P)


Upp, ner och upp igen!

Har varit några kaosartade dagar, mest i huvudet men lite ute i verkliga livet också. Har förmodligen lyckats sabba utbildningen och vill mest bara kräkas av ångest över det hela tiden, men ska fara in imorgon och prata med lärare och se om det här går att rädda på något sätt. Håller tummarna för det!

I övrigt så kom äntligen det efterlängtade håret idag och jag tror det kommer bli hur bra som helst! :) Upptäckte dock när jag tuperat första gänget att ångmaskinen har helt kalkat ihop sig och verkar ha kraschat ihop helt... Det känns sådär lagomt kul men en ny går på 250:- så ska se om jag kan önska mig en tidig julklapp av modern under morgondagen så jag kan sätta igång ordentligt. Nu ligger åtta färdigtuperade, ovärmda dreads och surar på bordet tills jag kan lösa det. Är nog mest bara rastlös för att jag inte kan fortsätta, tycker inte om att det skiter sig när allt verkade rulla på så bra. >.< Oh well, får väl ha lite tålamod.

Huuu.. Ska rulla ihop mig under en filt i soffan och mota bort illamåendet så gott jag kan.


Fuck this

Näe. Jag är inte glad. Ja, jag är fruktandvärt lycklig, men just nu är jag inte glad. Jag är hungrig, jag mår illa och allting gör ont. Kul? Nej. Jag är inte glad.

Men älskade, finaste, underbaraste Joel sover så tänker inte sabba hans natt. Han behöver få sova.

Jag mår så bra man ens kan föreställa sig, men det är just nu åt helvete.

Merry fucking christmas.


Näe

Fylla och awesome middag med karlen = underbart. Kräkas mitt i natten = inte så mycket. Ser fram emot en morgondag fylld av plugg och annat jag inte vill ta itu med... Ajja, skit händer. :) Blir lite stan med Ida på dan, och middag hos Ninni efter det så något att se fram emot iaf. ^^

Nu ska jag iaf sova gott med världens bästa Joel! Älsklingen snarkar gott innan filmen ens hann börja, sötnöten min. ^_^ Snarka nu för mig med!

(provet och muntliga diskussionen gick jättebra! Muntligt nationella på fredag och programhanteringsprovet på tisdag. Ska nog gå bra! Gotta stay positive. ^^)


RSS 2.0