Yay. ^^

Imorgon är det äntligen torsdag! Som man längtat, och tydligen så går en månad rätt fort ändå. Berättar mer om detta vid ett senare tillfälle, och roligt är det!

Hoppas verkligen att älsklingens rygg känns bättre imorgon, stackaren fick ryggskott igår så mycket action har det inte varit sedan dess. Känns tydligen lite bättre idag så hoppas tillfrisknandet fortsätter i snabb takt!

Åh, det bästa med dagen var ju överraskningsbesöket vi fick här på kvällskvisten av älskade Nanna och underbart söta lilla Hedda! Var himlarns svårt att släppa ifrån sig raringen när hon sov så sött på mig men får helt enkelt se till att vi ses snart igen så får man stjäla till sig mer bebistid. <3 Dom flyttar ju till slut tillbaka till stan nästa vecka så då kommer man ju kunna ses mer! Yay. :)

För övrigt var det någon ond jävel som stal min cykel natten mot måndag. Fem dagar hann man ha den. Jävla skithögar det finns...

Nu ska jag värma mig lite mer soppa och kanske se en film till om jag orkar, annars blir det säng rätt snart, måste ju upp i tid imorgon. ^^


Huvva

Jag ska aldrig se videon till Into the night av The Motorhomes igen.. Den stora frågan är nog varför jag fick för mig att leta reda på den igen från första början, när jag minns mycket väl hur upprörd jag blev sist jag såg den för sisådär tio år sen. Det är något med sorgliga djurberättelser som får min hjärna att bryta ihop och vägra fungera längre. >.< Har alltid haft en soft spot för hundar i filmer, men nu för tiden så börjar jag alltid storböla och kan inte sluta och Into the night tar fan priset. Hachiko är också jobbig, och Red Dog kan jag knappt tänka på utan att tårkanalerna sätter igång. Eight Below grät jag också till, men den är inte lika sorglig som dom andra. Listan med snyftiga hundfilmer fortsätter och jag borde egentligen sluta se dom då jag bevisligen inte kan hantera det, men jag kan som inte sluta.


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Foto: © UNICEF/Asselin


Söndag

Efter en helg i sällskap av Joels far är vi åter igen ensamma i hemmet. Har varit några trevliga dagar, åt lunch på AllStars i förrgår och igår blev vi bjudna på bio och det har i allmänhet varit en lugn och skön helg!

Idag lär det inte hända så mycket. Förmodligen en hel del Diablo III spelande då betan är öppen till imorgon, sen måste vi vänta ända tills den 15 maj innan vi får spela mer! Åh, hemska öde. Nej, vi lär överleva. Riktigt smart av Blizzard att ha betan öppen i tre dagar just innan releasen, så folk blir hooked redan i förväg och bara måste köpa spelet sen. Jag förnekar inte att jag är en av dom. ;)

Imorgon blir det upp och iväg på praktiken vid tio, bytte en av dagarna denna vecka då jag är upptagen på torsdag men det gör ju inte mycket att jobbet blir bortgjort i början av veckan! Förhoppningsvis blir det också fika med Annika imorgon, får se vilken tid och så. Håller tummarna för det då det börjar vara länge sen! En annan jag gärna vill träffa snart är ju fina Nanna och självklart lilla Hedda. Får försöka boka in något snart. :)

Nu är det dags för pizza och lite mer Terry Pratchett.

Åh, torsdag kan inte komma fort nog!


För övrigt så skulle jag bli överlycklig om en vänlig själ bara råkade ha sådana fina nålar och ville ge dom til mig. :3


Btw

Ber om ursäkt för alla slarvstavfel i inläggen, skriver allt vi blogg.se's app så det blir lite grötigt att läsa igenom ibland och det blir mycket lättare fel på touchskärmen än på ett riktigt tangentbord. :P


Torsdag

Ligger till sängs och har just slagit igång A monster in Paris, en fransk aninerad film som dök upp på måfå för nån månad sen. Kändes som det var dags att se den nu!

Joel sover över hos Ninni och Arne sover i gästrummet här hemma. Inte riktigt som väntat men okej ändå. Har tillbringat kvällen med att läsa och ignorera hockeyn (och vi förlorade ju så mycket missade jag inte). Till middag blev det micromat (dåligt, dåligt men det var det enda jag kunde tänka mig att äta..) och Ramlösa med mangosmak. :) Har legat i sängen i ungefär en timme nu och lyckades alldeles nyss få slut på glasskålen jag tog med in. Fick nog inte helt slut på den om jag ska vara ärlig, men jag gjorde ett tappert försök! Har sjukt svårt att få i mig sötsaker nu för tiden, kan bli toksugen på det men efter bara litegran så är det för mycket. :S Usch. Just nu il jag mest baraha honungsmelon... Ska nog be Joel köpa med sig innan han kommer hem imorgon!

Näe, nu ska jag se på filmen och sen somna. Ska klämma i tandborstning där nånstans också. Blir nog bra.

Huu. Saknar min snarkbjörn, känns så konstigt att sova utan honom. >.< Ska superkrama på honom imorgon istället!


Små lätta moln

Blä för väder. I förrgår var det vår, nu är det december. Wtf? Vill ju ha sommar.

I övrigt är allt fint. Har idag varit iväg och köpt en sprillans ny cykel. Första gången sen jag var typ tio som jag haft en fabriksny cykel och inte tredje hands stöldgods. Whoop! Är alldeles förälskad i den, den är cremefärgad med brun sadel och bruna handtag, båda i fejkläder. <3 Åh, vad jag älskar nya saker!

Märkte när jag cyklade hem den att jag verkligen tappat kondis i vinter, inte ens roligt. O.o Ska från och med imorgon cykla till praktiken istället för att åka med mamma och ska ta och försöka röra på mig mer i allmänhet. Jag gör ju i princip ingenting om dagarna och det är som inte okej längre. Dags att ta itu med det!

Får se vad som händer med dagen. Inte så mycket tror jag, är så sjukt trött, men ska försöka ta mig ut på en promenad lite senare!


Pixelart och pissigt humör

Är för tillfället inte alls på humör när det gäller nåt. Har svårt att andas, är alldeles för mätt, alldeles för tajta byxor och inget bra på tv... Byxorna ska bytas ut mit onepiece strax iaf. Det är ju alltid något.

Något positivt med denna dag är dock att min alldeles för snälla mor köpte mig ett set med pärlplattor idag! Pärlor i 30 olika färger och fyra stora fyrkantiga plattor som man kan pussla ihop som man vill! :D Så sjukt nice, det är jag riktigt glad över iaf! Med följde också ett dataprogram som omvandlar vanliga bilder till pärlplattemönster, har inte utforskat det än men det skall göras inom kort. :) Har lagt två olika mönster redan och ska fortsätta pyssla så fort jag fått på mig min onepiece och förhoppningsvis ett bättre humör.

Joel är hos Linda sedan en halvtimme ungefär. Förmodligen lika bra, även om det sista jag vill här i världen är att vara ensam så är det nog nyttigt. Eller nåt. Vill inte vara den som inte låter sin karl dricka och hänga med polare bara för att jag inte vill. Jag är bara så less på all denna alkohol, och har absolut noll intresse av att vara med folk som dricker. Jag vill bara kunna umgås med folk utan en massa berusningsmedel och ha en trevlig kväll där ingen skriker utan att vara medveten om det och det inte behöver blossa upp ett verbalt krig runt varenda jävla diskussion. Är det för mycket begärt att ha en trevlig kväll, spela spel eller se film och sen avsluta i en vettig tid? Kanske är det jag som är tråkig, kanske har jag åldrats i förtid, men jag ser verkligen inte tjusnigen i att dricka längre, och de få gångerna jag har gjort det i år så har jag ångrat det i efterhand. Tycker bara det är så fruktansvärt meningslöst...

Näe, ska sluta babbla. Dags att byta kläder och pärla vidare.


Solsken både ute och inne

Är på rackarns bra humör idag, vet inte riktigt varför men det gör faktiskt inte så mycket. :) Njuter av det så länge det varar. ^^

Ikväll blir det bio för mig och hjärtat, John Carter närmare bestämt. Är riktigt pepp, tror den kommer vara grym!

Ska fokusera på Alcatraz ett tag och sen traska iväg och lämna hunden hos morsan lite senare. :)


Mem gud i himlen...

Var dum nog att ge mig in i forumdiskussion gällande huruvida ett par som i slutet på 40-årsåldern gått igenom konstgjord befruktning, fått komplikationer med ett par för tidigt födda tvillingar och sedan inte behövt betala för vården. I USA förstås. Jag förklarade snabbt hur vårdapparaten ser ut i Sverige och att jag inte tycker att man borde behöva betala, särskilt inte när det gäller barn och att jag inte förstår mig på det amerikanska systemet. Detta är svaret jag får:

"I understand, I don't get the concept of equality for services provided. It's like going to a restaurant with 100 people and NO MATTER what you order or how much you make everyone has to pay 1% of the bill. I think that is pretty stupid. You should pay for what you order."

Wtf?? Det där är bara början på det hela men gud ändå så arg jag blir på människor ibland...


Sömnig

Börjar vara dags för mig att krypa ihop på soffan och försöka sova så gott jag kan. Joel är borta över natten så har byggt bo i vardagsrummet med katterna och hunden, Mongo har intagit sin plats på min mage och hunden värmer mina fötter. Djur. <3

Har läst ut Soul Music och har påbörjat Interesting Times, båda av Terry Pratchett (nr 16 och 17 i Discworld-serien). Mysigt värre! Hans böcker är så lätta att fastna i, och är verkligen bara trevliga, aldrig nedstämmande. Soul Music är nog en av mina favoriter hittills då Death är en av mina två favorikaraktärer. Ser fram emot att ta mig längre in i Interesting Times då man äntligen får fortsätta på Rincewinds historia! :) Den mycket misslyckade trollkarlen är huvudperson i de första böckerna bland annat och han är så fruktansvärt ynklig att man bara måste älska honom. Han vill bara ha ett lugnt liv men allt jobbar ständigt emot honom, den arme stackaren.

Nåja, ska fortsätta läsningen imorgon för nu kan jag knappt hålla ögonen uppe längre. God natt!

Dagens bild. Älskar Dustin Hoffmans ansiksuttryck!



Sista kvällen innan praktiken

Har tagit mig igenom dagens paranoior och dåliga tankar. Yay. ^^ Såg senaste Harry Potter medans Joel tuppluradr och grät mig igenom större delen av filmen. Allt var så sorgligt hela tiden juh, men så fiiiint. Humörsvängningar någon? Japp! Åker med och ser vad som händer, spännande är det då i vilket fall som helst. :P

Imorgon blir det iväg till Röda Korset för första passet på praktiken. Nervöst! Kommer nog gå bra, är mer nervös för att jag inte ska lyckas få tag i min cykel som kommunen samlat in med alla andra som stått i stan över vintern... Ska prata med dom imorgon och hoppas på det bästa! Men, praktiken då. Är inte direkt peppad eller sugen på att göra det, vill egentligen inte alls men förr eller senare måste man bara bota ihop och göra't I guess. :/ Det blir nog bra till slut, måste bara vänja in mig i det förmodligen.

Nu ska babe fixa pytt och så ska vi se om det finns något att titta på ikväll!

Störst grattis till älskade Nanna som fått sin efterlängtade dotter! Puss på er raringar!


RSS 2.0