Torsdag

Blev en dryg start på dagen, vissa saker tror man aldrig kommer ske men sen gör dom det och världen blir skev. Usch.

Men, har haft riktigt underbart mysiga dagar med älsklingen, och även vänner, har varit väldigt lugnt men ack så trevligt. :) Jag och Joel har även börjat se Battlestar Galactica och jag är redan efter fem avsnitt hooked som tusan. Ser fram emot fortsättningen!

Upprop imorgon! Blir bara fyra kurser denna termin så lugnare än förra men ska bli skönt att ha något att göra på dagarna ändå, ser fram emot att ta tag i denna termin. Och att man dessutom har Linda som klasskamrat i svenskakursen gör ju bara saken bättre. :D

Ikväll blir det mys och filmkväll med god mat och lite vin, bästa sättet att ta vara på sista kvällen innan terminstarten. :) Och med bästa människan också såklart!

Cigg och lite korsord nu. Och börja fila på min nya egengjorda design till bloggen! Tack till Booob för länken till hjälpsidan. ^^

Snyggaste (och nyktraste) människorna i hela staaaan. ;P

Sunday all around

Varit en kort dag, lyckades ta mig upp ur sängen någonstans mellan tre och halv fyra, tror jag, minns inte så noga.. For och köpte cigg åt min far och höll honom sällskap ett tag och efter det har det mest varit rätt lugnt.

Min hjärna har gått på lågvarv senaste tiden, är som att den inte riktigt kopplar, inte riktigt vet vad den ska göra av informationen den tar in. Vet inte riktigt vad det är med mig, låg vaken inatt och filosoferade men kom ingen vart, om inte längre ner i min egen privata spiral av ångest räknas. Nej, nattliga funderingar i dom banorna har aldrig hjälpt mig förr och kommer nog inte göra det nu heller. Mitt självförtroende är faktiskt bättre än på länge men paranoian har allt för lätt att ta överhanden, vilket sänder mig rakt ner i ångestträsket och hindrar mig från att bete mig som jag vill. Borde inte låta rösterna i huvudet påverka mig så mycket, och försöker verkligen kämpa emot men det är svårt och jag är trött i själen. Jag är less på att vara rädd för allting, det blir tröttsamt i längden. Jag är bra på att älta, inte så bra att göra något åt saken.

Men, allt är inte dåligt, långt ifrån, det mesta är faktiskt riktigt bra. Bättre än bra. Vet fortfarande inte riktigt vart livet är på väg men jag ser ljust på framtiden och tror att det kan bli hur fantastiskt som helst. :)


Allt jag vet med säkerhet är att du gör mig lycklig. <3

RSS 2.0