För vi ska på Trästocksfestivalen...!

Har varit underbara dagar med älsklingen och älskade vänner på köpet. Livet går inte att klaga på, har min karl, har mina äkta vänner som finns där för mig alltid. Kan inte be om mer, finns inget som ändrar på det.
Kapten Röd var gryyym. Och sjukt trevligt att träffa Evelina igen! Bilder och videor dyker upp när jag faktiskt använder min älskade, älskade stationära dator och inte laptopen som är här. Jag har mina två datorer men laptopen är skit jämfört med....allt... Speldatorn är fin om än typ något out-dated. Dingar fortfarande minst 60 fps vars jag än är så klagar inte! :)

HJÄLP MIG HÄR

Trodde jag fick bort keyloggern i typ två dagar, efter en veckas tjafs, och nu tar jag mig inte in igen. Tar Kaspersky Pure vekligen inte keyloggers?

Ska dricka upp min grogg och väcka älsklingen, tror jag borde sova. :)
Mossa mossa på er alla människobarn!

Blitzkrieg bop

Försöker gräva fram något djupt att skriva men orden i huvudet blir bara bokstäver på skärmen.

Sååååå, får lägga ner det för stunden och tala om trivialiteter istället. Ska fara på Coop snart och inhandla nödvändigheter till katterna samt middag och dylikt. Shall be fun, ska ta med mig lurarna och virra runt där inne ett tag, har alltid funnit det märkligt meditativt att vandra runt ensam på ett prestigelöst varuhus och bara titta på saker. Behöver lite tystnad i huvudet efter senaste veckornas håll igång.

Har varit hur trevligt och kul som helst men kropp och hjärna är tärda och jag vill mest bara få krypa ihop och mysa till en film utan en massa folk runt omkring mig. Kanske läsa en bok eller skrivs något sådär mysigt pretentiöst och obehagligt.

Nae, hem och duscha och moppa iväg till Coop, sen tillbaka hit och läsa en bok på altanen. Seeds of Earth samt Orphaned worlds ligger fortfarande och väntar på mitt sängbord. Space opera ftw. ^^

Kan för övrigt inte minnas sist jag sov så pass bra som jag gjort på senaste. Kanske inte blir så jättemånga timmar alltid men är alltid lika härligt att vakna ändå. <3

För vi ska till festivalen....

Underbara människor! Jag och Linda höll stålet tills alldeles nyss men pojkarna packade in tidigt. ;P

Ska försöka orka vänta vaken på att Ante-Fjante kommer sig hem, efter det eller eventuellt innan så blir det mysa ner sig i sängen!

Igår var underbar och sög på samma gång. Människor kan vara dryga men igår var en high-light på det planet...fan för folk. Men samtidigt så hör man så bra saker från människor man inte väntade sig det från. Folk man trodde kunde bete sig gör det inte på EN JÄVLA FLÄCK och dem man väntade sig skit från tar det med bravur för fan.

Skönt med lite hopp för mänskligheten, jag älskar er alla mina vänner. <3 Förutom dom som beter sig som aaaaas. Fuck you ass-hats ;)

RSS 2.0