Gäspa

Har betat mig igenom "Den sista önskningen" trots problemet med försvunna sidor, felplacerade avsnitt och ungefär 40 sidor av upprepningar. Vad som hände med den där utgåvan vill jag aldrig veta, men tänker strosa in på Bokia i dagarna och kräva lite pengar tillbaka, eller iaf få hela boken denna gång.. Morr morr.. Varför jag läste ut den trots att det var djävulskt enerverande kan jag bara skylla på min envishet, både bra och dålig att ha.

Imorgon är det upp där innan åtta för att infinna mig på samhällslektionen 8.30. Vill inte. Men, kanske får man tillbaka uppgiften från förra veckan och det kan ju vara intressant, särskilt med tanke på att jag inte har den blekaste aning om vad jag egentligen skrev. 2 A4 ordbajs, ftw!

Hunden ligger och snusar under en hög med kuddar, tror jag ska följa hans exempel och krypa ner i sängen så fort jag rökt en cigg och kaaaanske spelat lite WoW. ;)

Life is goooood

Njuter av vin och "Den sista önsknigen" av Andrzej Sapkowksi i min ensamhet. 

Hmm, hmm.. Mongo gosar med mina fötter och håller om dom som om jag vore en krambjörn, Mys ligger bakom min rygg och gnider sig mot mig som om jag vore svaret på alla hans förhoppningar i livet. Ikaros ligger i sovrummet och sover med högljudda snaarkningar. Älskade djur. <3 Snart får dom kanske en tillökning också, en liten kastrerad kattkille på ungefär ett år vid namn Leo som behöver ett nytt hem och som jag älskat sen första gången jag såg honom innan han ens öppnat ögonen. ^^

Nae, ska ge mig in i Geralt från Rivias historia igen, tömma mitt vinglas och hoppas på att nästa helg är mer innehållsrik är den som just varit!

Ha det bra alla älsklingar. <3

<3



Underbara, vackra du! Saknar dig så mycket att det gör lite ont i själen. >.< Du betyder så myckt för mig och det för mig ont att vi ses så lite som vi gör. Älskade Annika, du är en av de finaste, mest fantastiska människor jag någonsin kan föreställa mig. Hoppas du vet det. <3

Fantastico!

Sitter hemma och väntar på att Linda och Anton ska komma tillbaka från sin utflykt och alkoholen flödar. Kvällen är ännu oplanerad men den är fantastiskt trevlig än så länge!

Har haft wow-date med världens underbaraste Annika både igår och en stund idag. :) Tråkigt att det blev så kort men man vet aldrig vad som händer. :)

Underbara helg, inga läxor och inget ansvar. Jag är ofatttbart lycklig efter en vecka med plugg, plugg och mer plugg. Känner att jag förtjänar att inte göra ett piss. :)

Nae, ska gå och byta lite kläder och fortsätta på kvällen. Dags för en cigg och mer cider!

Middag!

Hungrig som ett djur, håller på och fixar med vitlökskyckling i grädde, broccoligratäng och kroketter. Blir mums för monster! :)

Har idag förärats med ett flertal nya böcker: hela Liftarens guide till galaxen (på engelska, ofc), John Ajvide Linquists nya Novellsamling Låt de gamla drömmarna dö samt boken som spelet The Witcher bygger på, Den sista önskningen av Andrzej Sapkowski. Mig mycket lycklig. :)

Ska ikväll skriva ett arbete till Naturkunskapen och försöka plugga igen lite matte som jag ligger lite väl mycket efter i. Dum flexare som inte vill plugga hemma. Mycket roligare att göra andra saker då juh. ;P

Men men, imorgon är det fredag och början på en välsignad helg. Ska snabbt titta förbi på en fest hos ett par gamla vänner som jag inte träffat på något år och sen får vi se vart fredagen tar vägen. Förmodligen så återvänder jag hem med min alkoholkasse och sätter mig och spelar litte fylle-WoW. Is there anything better? ^^

Nae, maten kallar!

Plugg, plugg, plugg

Sitter på skolan och har dataknuskap. Måste älska kvällskurser! Eller så inte.. Men men, det är 50 poäng för terminen så lika bra att bita ihop och lära sig hur man använder Word.. Känner mig lite överkvalificerad för det här men det får man väl ta om man är datanörd på heltid.

Lektionen pågår fram till 21.00, efter det är det hem och skriva klart (eller snarare påbörja) en uppsats till samhällsen på 2-3 A4 som ska lämnas in senast imorgon. Whopee.. Blir mindre roligt, ska analysera DBF;s hemsida ur en demokratisk synvinkel (alltså, är den ett hot mot eller försvar för demokratin? Skulle säga att den inte har så mycket med det att göra men samma sak där, bita ihop och bara göra't.).

Borde även sätta mig ikväll och jobba igen lite matteplugg men får se om jag orkar/hinner innan det är dags att sova. Borde lägga mig där vid elva men beror helt på om jag hinner klart med uppsatsen tills dess, annars får jag helt enkelt ta mitt kast och sova lite färre timmar då skolan börjar 8.30 imorgon bitti.

Blir nog bra.

Oh well, slut på rast. Tillbaks till lektionen.

RSS 2.0