Onsdag (tidigt)

Haft en riktigt underbar dag med kära vänner. Blev att införskaffa gummibåtar och mängder alkohol och glida på älven stor del av dagen. Var fett trevligt! Bästa dagen på länge, hoppas på repris under morgondagens festande men man ser vad som händer, älven finns alltid kvar. :)
Snarket dundrar på i soffan. Borde göra något åt det snart. Fast jag vill nog dricka en öl till först. Sötnosen. ^^
Önskar alla hade det lika bra som jag! Bara kärlek till alla mina älskade gullungar!

Känner lugnet

Blev en riktigt bra midsommar ute i Ytterbyn, vet inte vad mer som behöver sägas. :)
Kryper i halsen och har haft en lätt hosta hela dagen, är rädd för att det ska slå ut i någonting otrevligt imorgon. Håller tummarna på att halsen bara är trött. Vill inte bli sjuuuk. >.<

Har varit en produktiv men ändå extremt lat söndag. Har städat det mesta i lägenheten (inte disken, som vanligt), äntligen flyttat tillbaka datorn från sovrummet och samlat ihop alla mina räkningar så jag vet vars jag har dom imorgon. Efter det blev det mat och mys och The Devils rejects och nu är det alldeles snart dags att krypa ner i sängen och sova in morgondagen. Helt slut trots att det inte blev att stiga upp förrän vid två, hoppas, hoppas, hoppas som sagt att det inte är en förkylning som spökar!

Nae, måste lägga omkull mig, är alldeles matt i skallen. :( Ska ta och borsta tänderna i mörkret så länge. Måste verkligen komma ihåg att införskaffa glödlampor.

Måndag

Gårdagen känns som ett luddigt minne av mindre roliga tankebanor, kan då i alla fall med glädje säga att jag inte alls är så fundersam idag. Bakisångest är aldrig roligt, och igår var det speciellt jobbigt. Men, det har gått över efter runt 12 timmars sömn och en mängd med riktigt skruvade drömmar. :P Mår som en människa igen och det är inget jag kan klaga över! :)

Säsongsavslutningen på Game of Thrones ligger på schemat ikväll, är peppad samtidigt som det suger att det är uppehåll men det får man väl helt enkelt leva med. Då har man något att se fram emot till hösten också. :)

Nae, jag ska ta och duscha och städa lite innan kvällen börjar. Kommer nog bli hur trevligt som helst. :)

Midnattsfilosofi del femtioelvatusen

Har tagit mig genom dagen någorlunda bra, baksmällan har varit någorlunda lindrig bortsett från slöhet och lätt illamående men det överlever man. Ångesten är det värre med, börjar vara länge sen det var så här pass jobbigt sist. Intalar mig att det är seratoninbrist efter gårdagen och fokuserar på att det kommer vara återställt imorgon. Keep moving forward, right?

Vet inte riktigt vad det är med mig, senaste veckorna har mitt självförtroende sakta blivit bättre efter att det totalkraschade där för någon månad sen men det är inte i närheten av där det borde vara. Skulle vara så skönt att bara släppa alla dessa fåniga osäkerheter och ta för mig lite mer här i livet men det är svårt och jag har aldrig varit särskilt bra på det. Förutom när jag är full förstås men det är ju ett helt annat problem i sig, ett jag inte har lust att gräva i just nu.

Missförstå mig rätt, jag har varit, och är, grymt lycklig de senaste veckorna och jag ser fram emot vad framtiden kan föra med sig, samtidigt som ovissheten skrämmer livet ur mig. Jag har allltid haft problem med att inte ha full koll på vad som försigår, och paranoian pockar på mer än vanligt just idag. Är rädd för att allt ska gå fel, för att jag inte duger och framför allt att det är för bra för att vara sant. Säger till mig själv hela tiden att det som sker, det sker, och det är bara haka på åkturen och se vad som händer men min hjärna vill inte riktigt lyssna. Tankarna bara snurrar och leder tillbaka till sig själva, går runt i en loop och exploderar med sån kraft att mitt hjärta börjar skena. Jag vill bara få släppa det, få lite jävla sinnesro och frid från denna självdestruktiva cirkel av skit i mitt huvud.

Shit, låter så mycket värre än det är när jag skriver ner det. Baksmällan gör mig ännu mer fucked up än vanligt, min hjärna jobbar inte med mig idag. Behövde nog bara få skriva av mig, är så fruktansvärt less att gå runt med det i skallen hela dagarna. Bla, bla, bla.... Känner mig gnällig men det måste man också få vara ibland.

I grund och botten är jag jävligt glad, glad för livet som det är och tacksam till tusen för det jag har, för det som kan bli. Är nog delvis därför jag är såhär, för att jag är rädd för att jag ska förlora det.

Livet är för kort för att man ska gå igenom det skräckslagen för vad som kan gå fel.

Wandering Star

Njuter i min bubbla av musik och övermysiga fluffbollar. Försöker anamma styrkan att ta mig bort till Fäbo för att vattna morsfars blommor och ta in post och stuff, men det går trögt. Får nog helt enkelt ta och sparka igång mig själv och ta mig upp ur dvalan, hur behaglig den än är. Men, är då på bra humör och ser fram emot kvällen, vad den än må föra med sig. :)

Portishead är underbart deppig musik, vaggar in mig i tankfull mysmelankoli och väcker nostalgiska minnen av långa nätter av djuplodande samtal och delad ensamhet. Misantropi och rödvin på box. <3

Näe, nu blir det att sätta sig på moppen och puttra iväg! :) Have a good one.

Portishead - Wandering Star

Jo, eller vad, va?

Försöker komma underfund med saker. Går inge bra, paranoian sätter käppar i hjulen för mig och jag kan inte sluta tänka på att jag måste komma ihåg att be mamma om att vi ska fara på apoteket också efter att vi handlat. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men något är det helt klart. Så det så. Gaaah, jag blir inte klok på min hjärna, men jag är faktiskt riktigt glad ändå. :)
Borde försöka skriva ihop en handlingslista så jag har något hum om vad jag ska köpa när vi väl är på affären.
Blargh, fuck it, jag kan inte tänka längre...

Underbara dagar!

Haft en helt fantastisk vecka, umgåtts med vänner och haft det helt underbart mysigt mest hela tiden. Livet har tagit en makalös vändning mot det bättre senaste veckorna, och jag kunde inte vara lyckligare över det. :) Sometimes things just fall into place.

Gårdagen var trevlig men lite smått tärande på leder och muskler, men Booobs hår är då klart och tillfixat! Blev en dubbel effort av mig och syster tillsammans, uträknat mat- och rökpauser tog det väl runt åtta timmar i runda slängar så kunde ha varit värre. :)
Världen bästa Ida ska komma på ett tag och umgås och ge mig mat, underbara hon. <3 Innan dess blir det en liten tur till älven för lite häng med Bobban, måste ju passa på och njuta litegrann av vädret. :)
Näe, ska ta och göra mig klar innan jag ska fara!
Let's get ready to rumble! I början av kvällen igår. (Bild stulen från Booobs fb. ;P)

Gillar din vibe

Har varit iväg på stan med mor och syster, handlade presenter inför morgondagens födelsedagsbarn, will be awesome! Var också och hämtade ut mitt beställda paket till syster, mindes inte riktigt vad det var jag hade beställt då jag var rätt fördummad vid tillfället men blev glatt överraskad, kommer bli riktigt bra! Överraskningsmiddag för älskade syster blir det också på lördag, måste bara konspirera lite med Hank så han får bort henne ur lägenheten ett tag. ^^

Syster Sol i högtalarna och riktigt bra humör, kunde inte be om mer. :) Är riktigt peppad på denna sommar, den har då haft en bättre början än jag kunnat föreställa mig så hoppas på en likadan fortsättning. ^^
Nae, ska nog sprätta en öl och sätta igång med lite städning, sen får vi se vart världen tar vägen. :)

RSS 2.0