.....

Ångestanfall. Ska gå och lägga mig strax men huvudet snurrar av självhat och maniska tankar. Satt och tittade på gamla bilder och det var inte en bra idé, det triggade mig alldeles för mycket och just nu mår jag så dåligt över mig själv att jag har god lust att aldrig någonsin äta igen.

Det kommer gå över, självklart, och jag kommer inte börja om, men det är jobbigt fortfarande, varje dag, även om det inte verkar så, och det börjar bli jobbigare och jobbigare och allt jag kan göra är att försöka hålla huvudet ovanför vattenytan och inte sjunka till botten. Men jag börjar bli trött i benen.

Usch, måste sluta tänka såna tankar, fokusera på att äta bra och fortsätta träna och fan i mig må bra. Så det så.

God natt.

Filosoferingar

Har beslutat att håret blir blått, mest en mörkare ton med ljusare partier och slingor som jag ännu inte riktigt rett ut hur jag ska placera. Will be pretty me thinks. :)

Borde gå och lägga mig men vill som inte. Ska ta en dusch alldeles strax, sen måste jag vänta på att håret torkar innan jag lägger mig så blir väl hur som helst inte sängen förrän en timme, kanske två. WoW? WoW.

Ååh, längtar tills det är fredag... Kanske ska be syster klippa mig också? Kan vara en bra idé. Vi får helt klart se.

Dusch!

Gäspa

Dags för mig att stänga ner WoW och dra mig tillbaka. Borde duscha innan sängen men jag orkar bara inte, det har blivit för sent. Får stiga upp en stund innan skolan och göra det istället, börjar ju inte förrän 14.00 så det är ju inte direkt ett problem.

Har hunnit lvla från 40 till 46 i WoW, tagit mig rätt långt i Witcher och det bara på fem timmars zombiestirrande in i datorn. Tre av timmarna ldes på Witcher då det var tjafs med servrarna men lite fick jag gjort iaf på två timmar. :) Älskade drooden börjar verkligen ta sig. ^^ Borde dock lägga lite tid åt att försöka dra upp huntern till 85, men det är tio tunglvlade lvls kvar så är inte sådär överdrivet pepp. Oh well, all in due time.

På fredag blir det att ta det lugnt, glo på anime, färga håret i tokiga färger (ja, plural) och bara andas. Ska ta en nykter helg. Tror vi kommer få det riktigt trevligt, trots att vi måste plugga som dårar men det är ju bara en bisak.. (Försöker intala mig själv att det är en frivillig lugn helg och inte en påtvingad av plugg. :P)

Oh! Lyckades höfta ihop en sats med riktigt awesome köttfärsbiffar tidigare! Blev värsta stolt över mig själv, mina kulinariska färdigheter börjar ta sig lite smått. :P (Dvs, det är alltid ätbart nuförtiden iaf. I've cooked up some nasty tasting stuff since I moved out. xD) Bara slängde ihop kryddor, ägg, lite ströbröd och vatten, köttfärs och massa massa vitlök ochdet vart över förväntan. *proud*

Nae, borsta tänderna och hoppas att mensvärken from hell är borta när jag vaknar.

Mossa mossa på er.

Kopfschmerzen

Har haft migrän sen jag vaknade imorse där vid sjutiden. Inte roligt alls. Men men, har legat i sängen och försökt sova fram tills nu, då detta inte gått har jag mest blivit uttråkad. Så nu vill jag inte längre.

Fick just veta att jag fått MVG på min senaste svenskauppsats. Yay. Går visst bra i skolan trots min frånvaro, och det är jag väldigt glad över. Go-go gadget brain. :P

Ska försöka äta något trots illamåendet, blir soppa och en banan, det känns säkert. Ska nog sjunka ner i en av mina fantastiska fåtöljer som står i sovrummet och titta på anime, hårddisken är inkopplad i 360:t så är bara att tuta och köra. :) Wolf's rain kanske, eller något annat trevligt. Ghost hound? Eller Soul eater perhaps... Decisions, decisions. Blir nog bra.

Have it ever so good.

Goder afton

Helgens eskapader är utredda. Jackan hade hamnat hos Kajsa och Pavel, och mössan fanns hos okända människor här på skiftes. All's well that ends well. :P

Har huvudvärk, känner mig yr och har lite svårt att andas. Inte bra. Läser Penny Arcade i väntan på min mitt-i-natten-jag-håller-på-att-svimma-och-behöver-säkert-näring-mat. Kyckling och potatisgratäng! Mums. Är säkert sviter efter helgens galenskaper då jag har varit bra på att hålla koll på amten på sistonde, men kan inte annat än spekulera.

Oh well, ska läsa vidare, hämta mat, glo på Bones och sedan sova. Peace out.

Oj då

Har lyckats tappa bort min ytterjacka som innehöll alla mina nycklar och cigg. Jobbigt.... Ångest som fan. Satt och grät som en galning i snön. Inte häftigt.


Näe. Tänker borsta tänderna och sova.


3vi1 1337

Ooh, score in my memory! :D Imorgon har jag och Tyrannika bokat date, will be teh awesomeness as per usual. Blir blygsamt umgänge då kassan inte tillåter extravaganser (eller något öht, svårt att göra något med 10kr på kontot..) men vi klarar oss alltid. :D Om damen är för sjuk fortfarande får jag bita i det sura äpplet och plugga istället som jag borde.

Snälla, var frisk! ^^

(för din egen skull ofc, inte bra att vara sjuk, men för min också, just a little bit. ;) Rädda mig från plugg. >.<)

Huga

Det är för kallt ute. Punkt.

Har gjort ett matteprov på morgonen, gick väldigt bra trots att jag bara gjort hälften av det jag egentligen skulle ha gjort för att förbereda mig inför det. Måste ju vara hur smart som helst. ;P (eller så panikpluggade jag innan jag gick och lade mig igår vilket resulterade i att jag bara sov fem timmar men shit the same. :P). Bra, bra, bra! Naturkunskapen börjar klockan 12.30 så ska ta och WoWa fram tills dess för jag vill inte göra ett dugg. Har så mycket plugg jag måste göra ikväll och under hela helgen att jag tänker göra så lite som möjligt när jag kan. Huuuu.... Jag saknar min gränslösa fritid. :( Men ändå skönt att känna att man gör något. :) Hade 21 poäng av max 22 på religionsprovet från förra veckan så det var en trevlig morot. Känner mig riktigt stolt. :D Med tanke på att båda mina föräldrar är präster har jag alltid haft skrämmande dåligt betyg i religion. Brist på intresse då man redan vet för mycket? Kanske lite.. ;)

Blubb, blubb. Hunden försöker äta up sin egen fot. Undrar vad som gick snett där egentligen.

Näe, ska ta vara på tiden jag har!

Bläääää

Vädret ute är inge trevligt. 29- och frost i ögonfransarna gör Cissi till en mycket oengagerad student. Men har iaf suttit igenom min samhällslektion utan större problem, om man inte räknar med den tokläskiga medelålders mannen som satt och stirrade på mig i ögonvrån under en och en halv jävla timme. Sprang mer eller mindre därifrån så fort jag kunde, blir så jävla nojjig av sånt där. Istället för att ta det som smicker så kan jag inte låta bli att tänka i mycket otrevliga tankebanor, tror fan att hela världen är sjuk i huvudet och ute efter mig..

Mattelektionen börjar 12.30, har inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte. Ligger så fruktansvärt mycket efter att jag nästan inte vågar för vad läraren ska säga... Blä för det, får se hur jag gör.

Pastagratäng från igår står på värmning i ugnen, hungrig!

Ska snacka lite med Idaaaa och sen ge mig in i WoW. :)

Huvva

Vädret ute gör mig lite olycklig. Desto lyckligare blir jag dock av att jag är ledig hela dagen. :)

Nae, ska hoppa in i duschen, sen sätta igång lite WoW. Borde äta också. Potatisgratäng från igår? Potatisgratäng från igår. *nickar*

Gangster

Fan. Blir så nostalgiskt av Ken Ring. Som om jag vore tretton år gammal igen och inte tänkte på framtiden.
Måste seja hej - Ken ring

Tjoflöjt

Suttit och fått lite decent wow-timmar bortgjorda. Dingade 40 med min underbar worgen drood nyss, me quite happy. ^^

Samhällsprovet gick bra, blir nog g men inte mycket över. Politik är inte min starka sida då jag helt enkelt inte kan finna det intressant nog för att engagera mig i att lära mig något om det... It's just so effing boring.

Har städat idag, diskat ett veritabelt Mount Dishmore, städat burar, diskat kattlåda, skurat golv och haft mig. Kändes produktivt!

Imorgon är det date med Annika, will be fun. :) Fick en awesome, awesome tröja av henne idag som hon sytt om till mig. :D Underbart tryck med en lite gothic-lolita nurse och grejer, har älskat den tröjan rätt länge! ^^

Puss på er. :*

Längta!

Skola, skola, tråk, tråk. Nog om det.

Är hungrig, undrar vad det finns för mat hemma... Hmm.. Vill WoWa också när jag kommer hem, får se hur det går.

Prov på datakunskapen senare ikväll, ska bevisa att jag kan hantera word... Det kommer bli så knepigt. Imorgon är det prov i samhälls (och jag har ingen aning om vad jag egentligen borde kunna. Heh... Jag har inte alls missat alla lektioner förutom en...).

Vill ta en cigg men glömde tändaren och vet inte någonsom kan låna mig en... Suuuug min.

Data

Gjort klart Word-kapitlet (hör och häpna) så nu blir det prov nästa vecka innan jag får börja på Excel. Blir nog kuuul... Oh well, vill bara beta av kursen så fort som möjligt, var ju till och med och köpte den förbannade boken idag så.


RSS 2.0