Dun dun DUUUUN

Ska strax sova efter väldigt trevlig kväll, ville bara lägga ut detta först.

Före, färgen jag använde och efterbild kommer senare! (ursäkta muppig bild, the camera hates me.)


Morgonstund har guld i mun

Steg upp vid åtta efter kanske en aningens lite sömn men pigg och glad ändå. Favoritstunden på dagen är helt klart när man går in till Elias på morgonen och han ligger och jollrar nöjt och börjar le stooort när han ser en. Får all grinighet efter dålig sömn att bara rinna bort!

Ja, han flyttade ut till sitt eget rum igår, stora killen. Vi sover bättre allihopa när vi inte väcker varandra hela tiden och jag kan slappna av mycket bättre när jag inte kan kolla till honom varannan sekund. Babyvakt och andningslarm is the shit! Och nu äter han bara en gång per natt (sov inatt mellan 21 och 03 och sedan ända fram till 08!) så känns verkligen som om allt faller på plats till slut.

Idag ska Cissin på Coop och köpa post-its och klistra upp spanska glosor över hela lägenheten, köpa batterier till lillemans sängmobil som gav upp nu på morgonen, samt fara på sjukhuset och hämta hem alla grejer jag har där. Inga fler nätter där tack och lov, är hemma och det känns bra! Känner mig piggare och piggare efter medicinbytet och börjar känna livslusten igen. Underbart är vad det är.

Ska under dagen även spänna nytt tyg på våra träramar, planera ommöblering, tvätta och prata med fin vän om bäbisdate på fredag. I'm back in action and I've never felt better. ;)

Skönt att komma bort från gammal skit, gamla kontakter som drar ner en och bara fokusera på bra saker istället. Nya (gamla) vänner, ny livsinställning, nya möjligheter! Känner mig optimistisk och lättad, våren har kommit både inne och ute.


Sådär

Fixat till designen på bloggen lite, blev iaf bättre än det var! Lite krångligt att fixa med det via iPaden men jag gjorde så gott jag kunde. Känns bra att ha det gjort till slut.

Liten ligger och snarkar i mjukliften här intill, mysprutten min. Möte om en timme sen tänker jag duscha så omgående som möjligt! Hoppas saker löser sig idag!

Måndag igen

Väntar på min mor som ska komma hit med liten snart, lillskorven min. Vid lunch har jag möte med läkaren men fram till dess blir det bara bebismys!

Var på BVC förra veckan, 67cm och 8,7kg! :D Kläderna är nu uppe i 80 och han har därmed vuxit ur det mesta vi äger (samt allt jag köpt som jag tänkte borde passa i sommar.. :P). En praktfull liten tjockis, det är vad han är.

Nej, har tränat lite så ska byta kläder och invänta mormodern!



Ångesten ligger som en kall klump i magen. Har sträckt ut en hand, nu kan jag bara vänta och se om du tar den.

Kurr kurr

Lilleman är stoooor. Han har nu uppgraderat till 74 i kläder och storlek 4 i blöjor. Tjock och lång och alldeles underbar är vad han är. Idag har vi skrattat åt varandra i massor medans pappan i hemmet tupplurade på soffan, myspys. 10 veckor igår, helt sjukt vad tiden går fort! Sist på BVC så vägde han in på 7,7kg på sina då 64cm, ska bli spännande att se hur mycket han växt till 3-månaderskollen!

Med mig blir det också stadigt bättre, medicin i olika former och mycket självransakan för mig i rätt riktning. Har inte varit några roliga veckor nu men det lättar för varje dag, nu är det det fysiska som är värst. Ångesten kommer och går som tur är men smärtan, andfåddheten och orkeslösheten är ständig. Tid för provtagning imorgon och läkartid på torsdag så hat förhoppningsvis svar innan veckan är över!

Nu ska jag packa ihop lite grejer och sen åka iväg igen, Coop med modern först och sen mot sjukhuset igen.

(Kommer göra en sammanfattning av vad som hänt de senaste veckorna när jag kommit lite längre bort från det. Just nu är det för nära. Jag skäms inte för att jag är sjuk, även om jag vet att vissa dömmer mig för att jag är inlagd på sjukhus och inte är hemma med min son 24/7. Jag gör så gott jag kan under omständigheterna och ger faktiskt blanka fan i om folk känner sympati för mig eller ej. Jag tror knappast att jag vore en bättre mamma om jag låg hemma i ett hörn och skakade av panikångest än om jag sover på sjukhuset och är hemma så mycket jag kan och klarar av på dagarna. Fuck you, det är allt jag har att säga.)

Obönhörligt vaken

Varit vaken över en timme och kan inte somna om. Två telefonsamtal senare och jag är inte något klokare för det. Ett inkommande och ett utgående, det första obehagligare än det andra. Men, så är sanningen ute och jag har tröttnat på att hela tiden skydda någon annans känslor. Trist att det blev på det sättet det blev men min familj, min älskade Joel och vår underbara son, är prio ett i alla lägen. Jag förstår inte varför jag ska vara tvungen att försvara det faktumet när det för mig är självklart.

Ångesten är övermäktig och jag vill bara sova. Jag ångrar att jag svarade i telefonen.


Update 2

Har inte mycket roligt att skriva om för tillfället, därför är bloggandet inte direkt någon prioritet. Det har varit några väldigt långa veckor nu men jag börjar se ljusningen och känna lite livsglädje igen. Kan sammanfatta vad som hänt vid ett senare tillfälle, för närvarande är jag som fortfarande mitt uppe i det och vill helst inte tänka på det.

Men vi var iaf på 2 månaders kollen med lilleman här om dagen. 64 cm lång och 7,7 kg! Stoooora killen alltså, min lilla tjockiskorv. Helt galet att han vuxit en hel decimeter sen han föddes, har svårt att förstå hur liten han var! Underbart fin är han då hur som helst, vår alldeles egna lilla tjorv. 2 månader gammal idag, och 9 veckor imorgon. Vet inte vart tiden tar vägen!


RSS 2.0