:)

Uppe i soffan med täcke, kände inte för att stiga upp så förflyttade mig bara några meter. :P Joel spelar Skyrim och på några timmar blir det skola för mig. Yay för det... Nej, det går nog fint, är bara nervis som tusan. :) Ska vänta på att Linda hör av sig där runt två och röra på mig till skolan med henne!

Ooh, beställa hååår. ^^ Yay.

Nae, hämta laptopen och försöka få något gjort. Woop.


Tidig julklapp till mig själv :3

Ska under morgondagen beställa hem lite nytt kanekalon och sätta igång med ett nytt set syntetdreads! :) Väntar bara på överföringen till mitt PayPal-konto så ska jag beställa 3 pack blont hår och 1 pack turkost. Kommer bli fiiint. ^^ Ska försöka med något lite naturligare denna gång. Visst, det är jättekul med knallrosa/-blå/-röda men skulle vara nice att för en gångs skull vara lite mer inconspicuous. Får se om det hinner bli klart innan jul eller om det blir i januari. Har en hel del att göra klart till skolan innan december är över men ska försöka pressa in lite dread-tid. Planen är att göra naturals (dvs att inte värma dom utan att virka ihop dom istället) så det ser ännu lite mer riktigt ut men om den planen faller blir det tvinning och ånga som gäller som vanligt. Tror det kommer bli purdy med ljusblont och bara lite turkost här och var för att accentuera det hela. Me very excited! :D

Ska försöka hitta åt de få julklappar jag ska köpa också så det blir bortgjort. Blir inga överdrivna extravaganser men vill hitta något till min syster och något till min karl i alla fall. Har lite planer på Joels klapp men inget som är helt beslutat ännu. Får helt enkelt se vad det blir!

Nej, nu sätta igång med svenskaläxan! Har muntliga nationella imorgon så måste nog nästan sätta igång och förbereda det jag ska prata om.. Heh... Tjing!

Tröttur

Ska alldeles strax ta och somna, blev sent men fastnade i en ny film, Red Dog, så har legat och bölat ett tag men på ett bra sätt. Tragiskt men så fint. :)

Blev ingen shopping för mig igår, det skötte Joel och Arne på egen hand. Blev ny skohylla och annat smått och gott, hur snajsigt som helst. ^^ Jag stannade hos modern till en början för att pyssla med pyntet men blev utbjuden på sushi till lunch av Ida och tillbringade resten av eftermiddagen med henne på stan. Var riktigt trevligt, länge sen jag och hon umgicks på riktigt. :) Alltid kul att få en update om vad som händer i vänners liv. ^^

Här hemma blir det julpynt till veckan eller så, senast nästa känner jag nästan. Ska få ta julgardiner av mor och hämta julgran+pynt från förrådet på Skiftes sen är det bara att sätta igång! Ska ta och ordna med att skriva över mig från lägenheten på Skiftes i veckan också och försöka fixa det sista sen är det nog inget mer som ska ordnas egentligen. :)

Stressad till tusen över skolan, har två tal att förbereda, ett på engelska och ett på svenska och det svenska ska jag redovisa på tisdag. Nervöst! Men tänker ge mig fan på att det ska gå bra, måste tänka positivt annars kommer det inte gå alls.. :P

Nej, snabb tur på toa sen sova gott! :)


Trevligheter

Joel och Arne pysslar med kaffe i köket efter en riktigt god middag (grekiska biffar, bearnaise och klyftpotatis) och några goda glas vin och öl! Har det fantastiskt trevligt, fnissar för mig själv över alla likheter mellan far och son och njuter av sällskapet.

Imorgon blir det shopping med älsklingen och Arne, ska låna mammad bil, och efter det lite julpynt hos mina föräldrar. :)

Tror den här helgen kommer gå fortare än den borde!

Bilder från morgonpromenaden. Var mysigt och Ikaros var en ängel utan koppel hela vägen, trots andra hundar och att han var lös utan koppel hela tiden förutom på slutet då vi var på Handlar'n. :)


Framåt!

Operation vända dygnet går bra! Idag blev det senare, tjugo över nio, men det är ändå på rätt sida av dygnet! ^^ Det gillar vi. Och lille voff är tillbaka efter nästan en vecka hos Ninni, känns riktigt bra det med. Känner mig mer balanserad och mindre apatisk så nu ska han få det engagemang han behöver. Måste fortfarande skapa ordentliga vanor för honom men vi är på rätt spår och han verkar mycket mer blanserad han med. :) Lille hjärtat mitt! <3

Joel är iväg inne i stan och möter upp Arne så vi får se när dom dyker upp. För mig blir det storhandling på Solbacken med mor där vid kvart i tolv och efter det får vi rent ut av bara se se vad som händer!

Nu ska jag och lillmonstret ge oss ut på en ordentlig morgonprommis/morgoncykeltur och hålla tummarna för att det finns vettig frukost på Handlar'n. Woop woop! :)


Puuuuuuh...

Sådär! I princip allt som ska vara i lägenheten är här, känns gryyymt skömt. Nu är det bara småplock kvar på Skiftes och det lär gå fort, samt en del grejer som bara ska ner i lådor och direkt in i förrådet så det är väl i princip klart! Joel har hjälpt till och satt upp lampor i fönstret, vitrinskåpen är tända och det mesta av böckerna är upplockade i hyllorna. :) Börjar bli riktigt mysigt i vardagsrummet och har planer på hur köket ska piffas upp lite också. ^^

Ska ta och glo på Simpsons med pojkarna och sen fortsätta påta på! :)


Lyckliga, lyckliga jag

Har inte mycket att klaga över i mitt liv, vet just i denna sekund inte vad som skulle kunna göra det bättre. Visst, det har varit några kämpiga veckor nu på senaste, jag är den sista som skulle förneka det, men det börjar stadigt ljusna och jag är så fruktansvärt tacksam för det jag har.

Älskade Joel sover gott vid min sida, ska alldeles strax ta och somna om jag med och göra mitt bästa för att ta denna dagen med storm. :) Flyttningen av sista lådorna blev uppskjuten till idag men det gör inte så mycket, har fått styr på lite saker i huvudet som jag hoppas stannar kvar där och inte försöker fly sin kos. ^^ Dygnsrytmen är väl fortfarande sisådär men det kan ju bara bli bättre. :)

Blir besök av karlens far över helgen dessutom, lite pirrigt men kommer nog bli hur trevligt som helst. Är klart man är lite nervös men det är nog bara naturligt, iaf när det gäller mig och nya människor. :P Ska bli kul att få träffa honom ändå. :)

Nej, åter till sömn! Kram på er trollungar.

(hihi, jag bor med en pojke. På riktigt. ^^ känns enbart bra och jag ser fram emot vad som väntar runt hörnet. <3 )


Måndag

Ska så snart som möjligt ge mig iväg med modern och packa över de sista flyttlådorna, ska bli skönt. Måste fortfarande gå igenom förrådet men eftersom där mest är julpynt (och en riktigt snygg sängram med tillhörande nattduksbord) så är det inte aå superstress med det ännu. Lyckades igår få bokhyllorna på plats i sovrummet och tömde alla lådor som fanns här. Blev riktigt bra! Nu behövs bara lite krimskrams, blockljus och sådant, grejer att hänga på väggarna osv, sen är det mesta klart tror jag. :) behövs mer bokhyllor då det inte finns en chans att både mina och Joels böcker ryms i dom hyllor som finns men det löser sig så småningom. :)

Sov ut riktigt ordentligt idag, var hur skönt som helst. Hade tänkt stiga upp tidigare än jag gjorde men hjärtat mitt tyckte att jag skulle få sova och det tackar vi för. <3 Drömde en hel del konstig shit men det kan man väl leva med, förutom den delen när min syster försökte döda mig men det vette tusan vars det kom ifrån. :P

Nae, plugga lite tills mamma hör av sig om flyttningen. Nationella i svenska närmar sig snabbt, vare sig jag vill det eller inte.. Ajja, bara att bita ihop och köra på. :)


Nere

Varit en lång dag, igen. Nog mest för att jag sover så fruktansvärt dåligt senaste tiden, vet inte varför men jag kan bara inte somna. Allt jag vill göra är att dricka mig redlös och slippa känna vikten av den grå sörjan i mitt huvud ett tag men det går inte, jag vill inte. Det leder inte till något bra, det vet jag, men det är ack så enkelt.

Blev middag hos Ninni tidigare med älsklingen och Emanuel. Var trevligt som vanligt även om jag var så trött att jag knappt kunde se rakt. Babe är iväg med densamme Emanuel och inhandlar cigg, hoppas han kommer hem snart! <3

Ja... Mycket är som det är här i världen, men om man inte försöker fokusera på det som är bra och övervinna skiten så blir det aldrig bättre. Det är vad jag försöker göra iaf, även om det dyker upp skit som får mig att känna som om jag blir tvingad två steg bakåt så måste man ändå framåt igen. Livet är fan i mig för kort för ånger.

Nae, ska hitta ett avsnitt att se eller något tills Joel kommer hem och sen mysa ihop mig i soffan igen med ovan nämnda och fokusera på en bättre morgondag! :)


Slut

Trött och färdig i kropp och själ. Steg upp rätt sent men for rätt omgående iväg först till CV och sökte till nästa termin på skolan och efter det bar det iväg till Ninni och åt middag och hade allmänt mycket trevligt! Hunnit planera inför jul, blir så att Ninni kommer hem till mina päron på Fäbo också firar vi jul allihop tillsammans där. Tror det kommer bli riktigt trevligt det med. :)

Efter det har det flyttats prylar så nu är det lite allmänt flyttkaos här hemma men det skola tas itu med under morgondagen. Blir en del omorganisering av möblemang men tror det kommer bli bra i slutändan. Känns då hur bra som helst att vi faktiskt lyckats sätta igång på riktigt med ihopflyttningen. ^^ Vi kommer utan tvekan lyckas skapa oss ett riktigt fint hem tillsammans. :)

Nu ska jag nog krama på världens bästa karl ett tag, mysa i soffan och sedan få mig in i duschen innan dagen är över!

Kram på er alla troll där ute. :)


Flyttning påbörjad!

Har under dagens gång lyckats flytta kanske en tredjedel av mina tillhörigheter till Hemmans, känns riktigt bra! Kände mig helt ställd till en början borta på Skiftes, är så mycket småsaker man inte tänker på att man ska ha med. Att dessutom försöka hålla någon slags ordning i huvudet så man vet vars allt hamnar och sortera vilket som är nödvändigast att flytta först osv gjorde min hjärna lätt handikappad den första halvtimmen men när jag väl lyckades sätta igång var det ganska straight forward. Blev två vändor med fullastad Nissan Sunny och efter flytt-/bakispizza på det, känns som ett gott dagsverke ändå. :)

Imorgon blir det födelsedagsmiddag för mor på Fäbo för mig och karln, och efter det ska jag börja plocka i grejer och sortera kläder i mängder! :D

Nu sova. Cissi svimfärdig.... -_-


Squirm!

Är på rätt bra humör, ser nya South Park med Joel och har en uppsjö av catchphrases från SoulCalibur 2 i huvudet. I will show you the greatest Nightmare! Eller kanske: Come with me to hell! Babbel babbel blah...

Svenskan gick bra, fem och en halv A4 med novellanalys senare känns det ganska bra ändå. Får då iaf godkänt, nu är nästa etapp den muntliga biten som kommer om två veckor, vilket bara tanken gör mig lite lätt illamående men det går nog vägen det med. Behöver inte briljera, vill bara ha godkänt.

Ikväll blir det att fixa någon god middag, ska bli snajs. Fast visserligen kommer förmodligen Joel göra det mesta av matlagningen men jag kan vara moraliskt stöd iaf. ;) Är skönt att veckan snart är över, även om jag har en del plug jag måste göra i helgen. Men men, ny dag, nya tag! ^^

Ut med voffe på en stund och göra torpet osäkert. Yes!


Swirling

Känner mig trött i själ och kropp men vill inte sova, vågar knappt försöka. Är rädd för ångesten som pockar på varje gång jag blundar. Vet inte ens varför jag har ångest, finns inget jag kan direkt sätta fingret på. Är bara tungt just nu.

Skola imorgon, först engelska och sedan första delen av nationella i svensk. Kunde helt klart se fram emot det mer men klarar knappt av att tänka på det. Det får bära eller brista helt enkelt.

Ska väcka karlen och krypa ner i sängen med den samme. Har laddat över Simpsons på ett USB så borde stå mig ett tag, och förhoppningsvis får jag mig ett par timmars sömn innan det är dags att bege sig mot plugg. :)


Sämre

Vaknade med en fruktansvärd tyngd i kroppen, precis som igår. Tog mig typ en timme att ens ta mig upp, vet inte varför. Hoppas på att det blir bättre när anti-deppen kickar in ordentligt, mer än så kan jag nog inte göra just för stunden. Har varit en tung månad på många sätt, men på andra den bästa på länge.

Börjar få kontroll igen, små steg i taget men det är iaf en början. Haft många underbara dagar med älsklingen, varit ute på bio och haft mysigt hemma. <3 Finare karl får man leta efter, kan nog inte beskriva hur lycklig han gör mig, kan inte ens försöka.

Är peppad på att sätta igång med flytt, och efter det börja göra iordning för julen. December närmar sig med stormsteg och tanken på det lättar mitt sinne litegrann. Jul, jul, strålande jul.... Eller nåt. Kan ju iaf inte vara sämre än pissregnig november, och dekorationerna är bra mycket trevligare.

Näe, ska glo på något avsnitt i väntan på att hjärtat mitt kommer hem från stan. Ska försöka göra det bästa av den här kvällen också, och livet kunde utan tvekan vara bra mycket sämre. Man kanske inte kan leva på kärlek men det gör utan tvekan livet bra mycket bättre. :)


RSS 2.0