Sömnlös

Ligger i sängen med Ikaros och Mongo och kan inte sova. Börjar jobba klockan nio imorgon så måste verkligen få några timmar snart, annars kommer jag utan tvekan ha en gråtmorgon igen. Jag+lite sömn+jobb är inte en bra blandning.

Oh well. Imorgon kommer Erika ut och kollar hur det går för mig, och meddelar hur det ser ut med ledighet för mig. Satsar på att få vara ledig nästa vecka samt veckan efter det men det är den andra veckan som är viktig då jag och Joel ska fara på en efterlängtad resa till Linköping. Ska bli så sjukt skönt att komma ner, och skönt att komma bort. Ser fram emot att lata oss i Joels fars sommarstuga och mysa runt i allmänhet borta från all stress och ångest här uppe. Det är då välbehövligt, det kan jag lova.

Ska möta upp Nanna på måndag också, trevligt nog! Blir att skicka iväg en beställning till Crazy factory igen då vi båda verkar ha fått pippi på bodymods på sistone. Nya töjningar, kulor och andra smycken ska klickas hem, och så hoppas vi på en riktigt snabb leverans så vi hinner få det innan vi far ner! Ska påbörja att töja mina båda 12mm tunnlar till 20mm till att börja med men vi ser vars vi slutar. ;) Ska bli skönt, skönt, skönt. ^^ Har ju som sagt andra planer också men allt i sinom tid! :)

Nu ska jag försöka tjura till mig sömn och sluta grubbla. Ultraljud om lite mindre än tre veckor, är lite lätt nervös!


Gäsp

Börjar vara redigt trött, men en sista uppdatering orkar jag nog med.

Har de senaste dagarna suttit och bläddrat väldigt mycket på BMEzine och börjar vara så sjukt sugen på att få ordning på mina piercingar. Ska under morgondagen fara förbi hos Nanna så vi får iväg våran beställning på smycken också så det börjar ju dra ihop sig! Först och främst blir det nog att återfå mina snakebites då jag idiotiskt nog lät den vänstra växa igen för lite över ett år sen, så det känns bra! Ska även prova på hur det känns och hur jag ser ut med min efterlängtade septum piercing (typ 7 år jag suktat efter den nu) så det ska verkligen bli skönt att få det gjort. Då blir det att ta ut den jag har i högra näsvingen och vi ser hur jag gör med labreten, den växer ju inte igen i första taget då den är nästan 8 år gammal nu så om den tas ut periodvis är det ju ingen större fara. Förmodligen får den vara kvar till en början med en 3mm silverkula, då stör den inte nämnvärt mycket iaf. :) Har ju också under några års tid haft försiktiga fantasier om en anti eyebrow på vänstra sidan men det får vänta tills i framtiden. Tycker inte om när det blir alldeles för mycket i ansiktet, kan lätt se lite belamrat ut. Tatueringsdrömmarna fortsätter ju också, men det måste vänta tills nästa år. Börjar dock få en klar uppfattning om vad det är jag vill ha till att börja med! :)

Nej, lite mer milkshake i magen sen isäng. Måste nog skriva en lista så jag kommer ihåg allt innan jag far imorgon, så förvirrad som jag är kan jag lätt glömma allting!


Slut på veckan!

Söndag afton rör sig mot kväll och vi har just lyckats peta i oss middag, kyckling med gish och pommes chateu, omnomnom!

Har varit en riktigt bra helg på det stora hela. I fredags blev det grillning med syster och Kim här hemma, var riktigt trevligt som alltid och gott med mat! Igår blev det partaj hemma hos Emanuel och Ante och trots en hel del turbulens innan jag och hjärtat väl tog oss dit så var det en riktigt bra kväll! Blev lite kaos och allmän förvirring ett tag men det är väl att räkna med på fest. Blev riktigt trött dock, kändes att det var länge sen jag var igång till nästan midnatt (ojojoj, partypinglan) och hade så mycket folk omkring mig så blev lite mitt i natten mat och sen sängen för oss. Blir lite trött av att tänka på det. Gäsp.

Nej, nu så ska jag ägna mig åt något avsnitt på kanal 5 play och sedan mata bebis i magen med milkshake. 15 veckor igår! Det ni. :D


Onsdag

Ledig från RK, riktigt nice! Upp imorgon igen som vanligt men med lite tur så far vi iväg till stugan efter jobbet imorgon och stannar till måndag så det hoppas vi på. :) Skulle vara så sjukt skönt att få komma iväg ett tag och slippa civilisationen, även om det bara är över helgen.

Gårdagen blev riktigt trevlig. Jobbade till tolv och for sen mot Campus och mötte upp finaste Nanna! Oturligt nog var det lunchstängt på CV men jag fick ta hund och barnvagn och traskade hem medans Nanna väntade där, lånade min cykel och kom efter när hon var klar. Så, dreadsen är med andra ord klara och prata en hel del fick vi också göra! Är nice att få lite ombyte i vardagen, jag älskar att umgås med min karl men är ju trevligt att se andra människor ibland också (kan vara värt att nämna att jag på sistonde har blivit rätt kräsen med dom jag vill umgås med samt så vill jag faktiskt mest bara vara hemma med Joel så klagar gör jag egentligen inte. :P). Hoppas det blir snart igen! Har under förmiddagen suttit och gjort klart min del av en piercingbeställning jag och hon ska skicka iväg och det ska bli så grymt roligt! Förra gången jag fick hem min beställning från samma sida så var det tamejtusan nästan bättre än julafton. ;)

Efter att hon for hem där runt halv sex blev det inte så fasligt mycket mer gjort. Både jag och karlen var dötrötta så det blev att gå isäng innan tio. Självklart kunde inte jag somna förrän efter ett men sov gott gjorde jag när det väl gick. :)

Oh, just ja, vi köpte pizza från nya grillen här på torpet också. Vi blev upplysta av Nanna att Blå Kiosken, numer Södergrillen, öppnat med ny ägare och grymt goda pizzor och vi kände självklart att vi var tvungna att testa. Tog mig ett bra tag att lokalisera telefonnumret dit men det var det värt då pizzan verkligen var sjukt god! Så det kan jag rekomendera, käka på Södergrillen. ;)

Nu ska jag titta på några avsnitt och sen ta itu med disken, ikväll blir det förhoppningsvis att gå på bio och se Prometheus för mig och hjärtat. Tokpepp! :D


Trött!

Efter mer lek med hunden, en del virkning och några avsnitt på iPaden börjar jag vara riktigt trött. Joel är åter hemma så det är skönt, då kan jag somna lugnt utan att oroa mig. Upp och jobba klockan nio! Ska bli skönt att starta veckan, och imorgon ska jag banne mig inte vara sen!

Efter arbetet blir det att möta upp Nanna på Campus och sedan återvända hit hem med vovve och bebis och fixa det sista med hennes dreads. Blev riktigt nöjd med hur dom blev sist så ska bli skönt att få det klart. Och så blev ju hon nöjd vilket faktiskt är huvudsaken. :P

Längtar efter månadsslutet då jag kan fräscha upp färgen i håret, kassan tillät inte riktigt detta sist då jag la nästan lite för mycket pengar på blommorna.. Men det var lätt värt det! Ajja, ska bli skönt att bli orange igen, istället för urtvättat rödblond. >.<

Nej, nu ser min hund alldeles för ihopmyst och gosig ut så nu måste jag nog ta och lägga mig i sängen med honom. Får se när karlen lyckas slita sig från Diablo men förhoppningsvis är han ju isäng innan jag vaknar! ;)

God natt!


<3

Ikaros är rätt fin ibland. Efter tjugo minuters bollkastning och lek inomhus (det är aptråkigt väder ute) slutade han komma med bollen och la sig ner med ett ben på mattan och tuggar nöjt på det istället. Vissa dagar gör han mig galen för att han är så intensiv och på, men de flesta dagar så är han ju faktiskt bara fin, om än lite skällig när det kommer någon. Han har blivit så mycket bättre det senaste året, och klarar till och med av att vara ensam hemma utan att yla sig hes på kuppen. Visst, det är mycket som kunde vara bättre; hans totala besatthet av frisbees och skällandet till exempel, men som det är nu är jag rätt nöjd med min lilla soldyrkare. Med brister och allt.


Chippade katter och ont i magen

Skulle egentligen chippa mina tre små charmtroll föregående torsdag men självklart med den turen vi har så meddelade Djurskyddet just när det var vår tur att de hade slut på chip. Turligt nog så bestämde dom att förlänga med en dag till så i afton ska vi chippa katter så det bara sjunger om det (typ). Har suttit och fyllt i registreringspapperna nu och det enda som saknas är födelsedatum för Mys och Mongo då jag inte har den blekaste aning om hur gamla dom är. Tror dom är fyra-fem typ? Inte säker. Har messat Bobban så hoppas han svarar innan klockan sex för efter det så äro katterna ålderdlösa, men då kanske dom lever för alltid så vad gör det? :P

Börjar smått misstänka att min magkatarr har visat sig igen. Åt glass igår och efteråt fick jag en konstig, obehaglig smärta i magen som jag känt från och till i några dagar och visste att jag känt förut och då gick det upp för mig att det var exakt samma känsla som när magkatarren bråkade sist. :S FFFFFFFUUUUUU säger jag bara. Är inte alls peppad på att tjafsa med det igen, hoppas det bara är tillfälligt!

Ska ta och försöka äta något litet och ta itu med virkningen igen sen. Det blir så fiint. ^^



Oh! Nu fick jag svar, födda 2006 och 2007 (troligen) så dom blir 5 och 6 i år. Långt ifrån var jag inte! ;)


RSS 2.0