Blaaaha...

Blogg.se's app djävlas fortfarande så kan fortfarande inte ladda upp inlägg med bilder via iPaden eller iPoden.. Det gör mig sur. >.<

Beslutsångest...

Nu blev jag osäker igen. Mjuklift eller hårdlift med åkpåse??? Gah. Man kan ju bli galen för mindre...

20.33
Tror på mjukliften ändå. Jo. Den blir det nog. Förmodligen.

<3 <3 <3

Barnvagnsdjungeln är nedhuggen med machete och vi har lyckats komma till ett beslut! Blir en Emmaljunga City Cross med mjuklift och luftdäck. Jag var tokförälskad i den redan från början så kan ju inte förneka att jag är glad över beslutet! Känns bra att ha det bestämt, nu återstår bara att beställa den på Barnens Hus så finns den där om ett par månader. :) Så nöjd, så nöjd. Och det tror jag Joel är också!

Djungel

Sitter och kikar runt i barnvagnsdjungeln och börjar sakta men säkert känna mig mindre och mindre förvirrad. En kombivagn (eller sittvagn med lift, i princip samma sak) har jag/vi kommit fram till iaf (diskuterade litegrann med Joel igår men jag tror verkligen på den) och beroende på utbudet här i stan så ser vi vad det blir. Lutar nog åt en BRIO Happy eller Emmaljunga City Cross med lift då den helt enkelt ligger bäst till i prisklass. Plus att jag läst mycket bra recensioner och i överlag verkar folk nöjda! Solblekt klädsel och dylikt är ju sånt som kan hända med alla vagnar oavsett märke, och tydligen får man en ny klädsel kostnadsfritt om den skulle solblekas så det behöver man ju inte gråta några större floder över. Ställbart handtag är ju ett måste då karlen är så lång men däcken är jag fortfarande osäker på, luftdäck kan ju få punktering men verkar behagligare att köra med.. Måste diskutera mera med Joel tror jag och se vad han tycker om mina idéer!

Så, sitter nu och inväntar att Joel ska komma hem från schtan för att se om han ville följa med och kolla på vagnar och sen bär det av till Solbacken som första stopp. Wiiie, rolig dag. Imorgon blir det att träffa Sanna och eventuellt få massa barnkläder och sedan Nanna för lite välbehövligt umgånge. Najs najs!

Hem ljuva hem

Blogg.se's ios app buggar och låter mig inte logga in, därför det inte blivit något på ett tag, det och sommaren såklart.

Skönt att vara tillbaka hemma, men har varit riktigt härligt att vara borta också. :) Blev en skön vecka i Linköping trots resekrångel på vägen dit men det löste ju sig till slut det med. Sol, båt, stan och även bio har hunnits med. Riktigt lyckad resa, annat kan jag inte säga!

I övrigt har det hunnits med en tur till stugan över midsommar, nattjobb över Stadsfesten och annat smått och gott jag inte kan komma ihåg för tillfället. Hjärnan är trött efter den dåliga sömnen på bussen så blir nog sängen om inte allt för länge inför jobbet imorgon bitti.

Oh, min beställning har ju hunnit komma också medans vi var borta så sitter med 14mm tunnlar i öronen nu. Spänner sådär fint och öronen är varma men vill man vara fin... ;)

Fredag ser jag också fram emot då jag och Joel firar ettårsdag! Fortfarande inga direkta planer men något mysigt hittar vi alltid på, ska bli fint med en dag bara för oss. <3

Nej, nu ska jag bara invänta en snabb tur på Coop med modern och sedan gå och lägga mig med min bok. Så skönt att vara hemma!



Ultraljud på onsdag! :D

RSS 2.0