Lördag

Har gått och lagt mig för dagen. Joel är hos en granne och dricker så vi ser väl när han dyker upp. Hoppas han inte väcker mig bara.

Har själv tillbringat kvällen med att spela ut Mass Effect för sista gången. Alltså att spela ut ett Mass Effect spel för första gången för sista gången, om än det låter grötigt. Menar alltså att jag säkerligen kommer spela om dom men det kommer ju aldrig något nytt! Orkar inte skriva om upplevelsen just nu, måste smältas ett tag innan det kan sättas på pränt. Plus att, jag vet inte, det är lite vemodigt.

Kvällen har även varit fylld av ett hormonpropellerat känslokaos. Just innan Joel for ville jag bara att han skulle gå, var nära till tårarna och gråtskrek sedan ett tag i min ensamhet. Right. Efter det har jag pendlat mellan olika nivåer av ilska, blandat med känslostormar framkallade av spelet. Sedan blev jag ledsen igen, och nu är jag nog mest apatisk. Hatar att vara såhär sjukt överkänslig, men det går ju över i sinom tid som tur är. Just nu känns det dock bara piss och som om jag är den enda som bryr mig, som om det inte är på riktigt för jag är den enda som pratar om det, och knappt jag gör det heller för jag känner mig ensam om att vilja. Samtidigt så vet jag ju, det kan gå hur som helst och jag borde inte jaga upp mig men jag är ändå så förbannad för även om inget är säkert så känns allt annorlunda. Men det är visst bara jag som märker det.

Huff. Behövde vädra. Ska ta och sova och prata av mig ordentligt med älsklingen imorgon. <3

God natt alla.


Torsdag

Ser Sons of Anarchy och myser i min onepiece, som jag aldrig planerar att någonsin ta av mig, och känner att detta är en ganska bra torsdag! Mongo har den senaste tiden blivit min konstanta skugga och ligger allt som oftast och spinner så nära han kan. Finkisse. <3 Vars de andra två idioterna har jag ingen aning om men dom lär ju dyka upp förr eller senare. Knäppkatter. ^^

Får se vad som händer med dagen, är sugen på pizza i mängder så det hoppas vi på! Mat mat mat. Och sömn. Det är fasen a och o här i livet. :)

Näe, har verkligen inget vettigt att säga. Solskenshumör och varm i själen!


Uppe med tuppen

Inte direkt. Vaknade tidigare och var pigg men självklart steg jag inte upp direkt utan lät mig somna om. Nu är jag supertrött och vill bara ligga kvar. -_-

Nåväl! Upp måste jag. Nanna ska komma förbi och dygnet får ju inte bli hur knäppt som helst. Så, upp upp nu.

Var förresten på bio med Joel och Ida igår, såg The Hunger Games. Blev inte imponerad, kändes som en dålig ripoff på Battle Royale. Den var underhållande, visst, men inte värd en hundring. Nej, den kommer nog inte att ses om!

Nu krypa in i min onepiece och invänta Nanna!


:3

Gårdagen var bra efter omständigheterna. Sov närmare femton timmar igen och for därefter in till tan, shoppade lite och åt sedan sushi med Ida. Därefter vandrade vi runt lite mer och for sedan hem hit och satte igång och storstädade lägenhet så det var alldeles fint när Joel kom hem. :) Efter middag och slöande i soffan fpr Ida hem vid tio och en stund efter midnatt gav vi upp och gick och lade oss, somnade vid tre då jag varit vaken i 12 timmar.. :P

Vaknade vid åtta och är sjukt trött och pigg samtidigt. Kroppen skriker efter mer sömn men hjärnan tycker gott jag kan ta och stiga upp. Nåväl, så får det väl bli då!

In till stan vid tio för att inhandla onepiece och hårfärg. :D Ska även köpa alvedon till tjejmagen, inte att förglömma.

Blir att vara barnvakt åt min syster också. Och ja, jag menar åt min snart 25 år gamla storasyster. Dags för tandläkarbesök så då blir hon så fullproppad med lugnande att hon inte riktigt vet vem, eller vars, hon är
Så hon får inte vara ensam på resten av dagen. Brukar bli spännande! :P

Nej, upp och mata magen med fuksot innan jag svälter ihjäl!

(Håller tummarna och hoppas, hoppas, hoppas. Nu får det ta och gå bra! <3)


Skönt!

Efter dryga två timmar i skogen med busiga vovvar känns det okej att inte göra så mycket mer idag. Gick längs med grusvägen som går in i skogen här ovanför och kom dryga en och en halv timme senare ut i Södra Hedensbyn. Härligt! Varmt i skogen med sol och minimal vind, sjukt härligt att komma sig ut. :)

Nu titta på Criminal Minds och sen städa lite!


:)

Efter det senaste inlägget är allt bättre igen. Var på så sjukt dåligt humör, och varken myrorna i sängen eller den övriga irritationen hjälpte. Blä. Men nu är det som sagt bra! :)

Tror dock att jag håller på att bli sjuk, sover massor men det känns som jag inte sovit alls och igår kväll mådde jag galet illa. Usch usch, hoppas det inte är något som sitter i!

Idag ser vi vad som händer. Ska ta en ordentlig långpromenad med vovvarna i värmen så det hoppas vi blir snart! Utöver det är dagen väldigt oplanerad, men något trevligt lär vi väl hitta på. :)

Måste komma ihåg arbetsförmedlingen idag så jag får ett startdatum till praktiken! Är inte direkt supermotiverad men det blir nog bra ändå. Tror det kommer vara bra för mig.

Näe, dags för jeans och prommis snart!


Nattsvart

Är inte på de bästa av humör men att ta itu med det får nog vänta till imorgon. Jävlar i mig.

Är då hemma i alla fall och det är ju nice. Kul med fjällen dock, känns som om tiden bara flög förbi. Hade trevligt med syster och körde skoter för första gången vilket var sjukt roligt. Mer sånt!

Dagen blev inte som väntat. Spelade en hel del ME3 och såg sen serier men runt midnatt fick jag bara nog av allt och gick och tjurade i sängen. Nu kommer jag väl inte kunna somna om men så är det väl. Åh fy fan det är myror i sängen.

Den här dagen kan dra åt helvete.


Mätt

Har för en stund sedan ätit middag med syster och resten av arbetslaget, gott med pastasås!

Har blivit ännu en lugn dag. Hängde med syrran i receptionen under förmiddagen men då skoterturen blev inställd gick jag och tog en tupplur och tittade på några avsnitt tills klockan fyra. Efter det har jag suttit i entrén och läst och pratat med fånig syster. Bra bok! Handlar om chinese gold farmers. Ball.

Nu blir det eventuellt träning och spaaaa. Annars häng och film. Hoppas på det förra!


Till fjälls

Ligger för första gången på väldigt länge i överslafen i en våningssäng. Senast var typ i mormors sommarstuga och det var många år sen jag var där sist, ännu längre sen jag sov där. Nostalgiskt på något sätt.

Har varit en lugn dag i allmänhet. Åtta och en halv timme buss var väl inte direkt det roligaste jag gjort, smärtan i ryggen mot slutet var inte nådig. Usch. Men, hade det rätt bra ändå, såg massa Sons of Anarchy och försökte känna lugnet. Var rätt tomt på alla bussar så lugn var inte så överdrivet svårt att finna. Bra serier är bra distraktion.

Känner att jag verkligen behöver det här, även om det känns rätt jobbigt för mig som blir obekväm runt allting som är nytt. Vet inte hur myclet hålligång det blir under dagarna som kommer, förmodligen knappt något alls. Behöver tid för mig och min hjärna, försöka fokusera på mig och hur jag mår, inte på allting annat. Största problemet i nuläget är väl att jag mår rätt dåligt, men inte har någon egentlig aning om varför. Jag är så arg och frustrerad hela tiden, gråtfärdig och less och vill ingenting göra, samtidigt som det gör mig förbannad att ingenting händer. Jag ser inte logiken i det, kan inte förklara. Vet bara att jag inte vill må såhär, vill inte låta det gå ut över de som är närmast. Måste försöka bena ut vad som pågår i mitt huvud riktigt, och ta det därifrån. Svårt att försöka fixa något när man inte vet vad som är fel.

Nej, nu ska jag slå igång en film här på laptopen och sen sova gott så länge jag bara kan. Tänka Cissi-inriktade tankar. :P

God natt på er alla från mig och min nalle. ^^

Måndag natt

Har efter ännu en vända med Kims laptop åtgärdat videouppspelningsproblemen och nu flyter det på bara fint. ^^ Av någon dum anledning är det i princip omöjligt att hitta fungerande drivrutiner till ATIs Mobilityserie men hittade ett program som moddade en annan att funka med detta kort! Sweet. Känns skönt att veta att jag inte sabbat datorn istället för att fixa den. :P

Älsklingen sover gott i andra delen av soffan, stackaren har varit död hela dagen. Förstår honom, har inte varit på topp idag jag heller. En väldigt slö och tankfullt melankolisk dag. Baksmällan jag hade under gårdagen satt kvar lite när jag vaknade även idag. Bleh. Vill mest bara förtränga hela den där fyllan, jag var på dåligt humör vad jag minns men det mesta är svart. Inte mycket kvar förutom en enveten känsla av ångest och skam. Samt några märkliga blogginlägg men dom går ju som tur är alltid att ta bort, till skillnad från andra saker.

Ajja, nya tag. Vill bara tänka framåt, bli bättre, bli friskare. Bli starkare.

Imorgon blir det iväg till Skiftes och städa burar, samt lämna tillbaka ovan nämnda dator. Kolla om jag fått post måste jag också göra. Väldigt bra att komma ihåg. *nicka* Den nittonde bär det iväg till Röda Korsets nya lokal för att kolla läget och se när jag ska börja min praktik där. Yay. Ja, jag känner kanske ingen överdriven glädje över det hela, mest ångest och rädsla, men jag har stått stilla alldeles för länge nu. Orkar inte längre med mig själv som jag är, måste röra mig framåt igen. Ju fortare saker börjar röra på sig, desto fortare kan vi lämna den här staden på riktigt och slippa ångesten och helvetet som den hela tiden pressar ner över en. Jag är bara så fruktansvärt trött på att sitta och vänta på att livet ska börja, är nog dags att försöka sparka igång det. De viktigaste bitarna finns där, underbaraste Joel och allt sådant, men jag känner mig så fruktansvärt rastlös och utan egentligt mål. Bah. Tungt och grått i hjärnan. Måste försöka tänka på något annat.

Våren är ju tack och lov snart här, och med solen och sommaren kommer ju alltid ett något lättare sinnelag. Underbart. Vintern är mysig, men det skulle räcka bra med en månad istället för sju. Hurv. Ge mig sol och bekväma kläder!

Blir upp till syster i fjällen snart också. Yay. Blir ett besök på några dagar, får se om det blir före eller efter Röda Korset men det blir nog bra hur som. Ser fram emot det!

Nu ska jag försöka hitta en film att se och slå ihop laptopen med gott samvete. :)

More drunken fun

Andreas: Jag måste hålla fokusionen!


Drunken fun

Jag: Vad heter han som gör trolldrycken i Asterix?
Emanuel: Ibumetix!


Tröttur, tröttur

Har myst ner mig i sängen med min karl efter nästan sju timmars spelande. Mmm, underbart. Är grymt nöjd än så länge, och jag är ju fortfarande bara i början så har inga tvivel på att det bara kommer bli bättre! Detta kräver en lista över plus och minus!

+ Samma kontroller som det föregående spelet
+ Nytt modifieringssystem av vapnen
+ Krigsmodulen känns så rätt
+ Mer möjligheter när man uppgraderar talents
+ Points of interest finns med på kartan och det är lätt att se vars man ska
+ Nya fiender
+ Sättet BioWare får varje ny del av serien att följa så sömlöst på det förra är till och med ännu mer imponerande än förra gången
+ Att dom efter tre spel, med hjälp av en helt makalös story och ett riktigt bra fightingsystem, fortfarande lockar en så inbiten RPG:are som mig till att spela sci-fi shooters är helt magiskt

- Vilka personer/objekt som man kan interagera med är svårare att se då man måste gå mycket närmre personerna/objekten i fråga än tidigare för att interaktionsindikatorn ska dyka upp
- Uppdateringen av vars man är i quest är sämre då man ibland inte får några direktiv utöver den initiella infon, plus att man inte längre kan expandera ett quest i journalen för att se all info man hittills fått utan den gamla datan ersätts och går till synes upp i rök
- Varför springer femShep som om hon både vore gravt hjulbent och just har sölat ner sig i byxorna?

Listan kommer utan tvekan växa och förändras men där har vi i alla fall mina initiella intryck av, i mina ögon, en av dom absolut bästa spelserierna hitills.

Så, nu har jag spytt ur mig tillräckligt med nördigheter för inatt så nu ska jag ta och krypa ihop med hjärtat mitt och sova. ^^ Imorgon väntar lunch hos mormor och födelsedagsfirande för Ninni! :)


Tihihihi

Så peppad, det riktigt kryper i fingrarna, och alldeles strax är det dags att ge sig in i ME3. <3 Som man längtat!

Har nog egentligen inte så mycket att säga, förutom att dagen blev lättare att ta sig igenom än väntat. Efter besök av fogden igår kändes det inte riktigt som om den här dagen skulle bli rolig med en massa samtal med SkeBo och ovan nämnda indrivare men häpp så behövdes det ett samtal till SkeBo för att det skulle visa sig att vi inte alls skulle betala in fem och ett halvt, utan att hyran för januari visst blivit betald. Usch för tjafs med myndigheter, men najs när det visar sig att det faktiskt inte var så illa som man trodde! :)
Nej, nu ska jag ge mig in i spelet och tappa bort mig i det ett tag. Längtar tills älsklingen kommer hem så man kan få sig någon mat i magen! ^^

<3

Mår bra i min bubbla med karl, katter och hundar. Känner då inte i skrivande stund att jag saknar särskilt mycket som skulle kunna göra mig lyckligare. Livet är fint, även om det inte skulle skada att bo i princip var som helst förutom här, men det kunde vara så mycket värre.

Dagen har varit seeeeg. Blev en plaskvåt måndag och efter att jag lyckades hälla i mig nästan en sjua Baccardi så mådde jag ju inte toppen när jag vaknade... Ajja, snedsteg gör vi alla, gårdagen var dryg och jag behövde göra något riktigt dumt, och supa sig så aspackad att man har smärre minnesluckor är ju då inte en av de smartare sakerna man kan göra.

Men men, nya tag nu. Sluta röka går fint, senaste veckan/veckorna har jag bara rökt under alkoholpåverkan och det är grymt härligt att slippa. Känner inte längre av andningsproblemen jag plågats av det senaste året och det om något har gjort underverk för att lätta sinnet i allmänhet. Nästa steg är att komma igång med den fysiska biten också. Jag är bra på att säga att jag måste börja träna men det är mycket prat och lite verkstad och det måste det bli ändring på. Måste bli slut på denna degiga plufsighet innan mitt självförtroende dyker rakt ner i botten igen, har känts jobbigare och jobbigare på sistone. >.< Blä för taskig självkänsla, dags att ta itu med skiten!

Fick för övrigt hem min piercingbeställning idag, till slut. :D Är riktitgt nöjd med det mesta, får ladda upp lite bilder senare men kan ju säga att jag just nu i mina öron har ett par 12mm rosa tunnlar som lyser i mörkret. ;) Har även bytt ut min gamla nosring i silver till en väldigt diskret liten plupp och satt in ett smycke i min monroe igen så nu saknar jag egentligen bara min andra off-centre labret för att jag ska vara nöjd med mina piercingar igen. Får se när jag kommer mig för att ta om den då jag dessvärre låtit den växa igen. :/ Kan bli en bra morot att belöna mig själv med om jag lyckas med några träningsmål! :)

Nu ska jag återgå till Mythbusters, och sen sova gott. Upp i tid imorgon och ringa SkeBo!


Sunday, bloody sunday

Dagarna känns märkligt korta men samtidigt oändligt långa. What gives?

Blev väckt vid ett av en panikslagen Booob som försovit sig och så insåg vi att vi sovit jävligt länge också. Efter dusch och påklädnig for jag förbi ovan nämnda Bobban, hämtade mina grejer, fick några kramar och sa hej då så länge. Därefter blev det ett fruktlöst besök på macken då dom inte kan leta reda på paket enbart via namn utan måste ha kollinumret. Morr... (är mitt paket med piercingsmycken som fortfarande inte kommit för övrigt, och det gör mig inte direkt gladare)

Sen blev det snabb sväng på Coop och sen hem. Väl hemma plockade jag undan lite (med betoning på lite) och gjorde sen enchiladas och sallad till middag medans älsklingen diskade. Nu sitter vi då här i soffan igen och gör inte mycket. Joel spelar och jag ska fortsätta i min bok, som för övrigt är riltigt bra än så länge! Har bara hunnit till kapitel elva men den är grymt lovande. :)

Verkar som att många är lite down in the dumps för tillfället. Jag känner mig som om jag har konstant pms och det verkar som om jag lyckats infektera Joel också. Ingen av oss har varit riktigt på humör senaste dagarna men jag hoppas verkligen det går över snart! Längtar till våren och att kunna njuta av att vara utomhus igen! Just nu känns det som det är det enda som kan spä ut den här grå sörjan som vi simmar runt i och göra den lite mer lättframkomlig.

Nej, lite sci-fi thriller gör nog allt bättre.


Lördag

Har just sorterat den lätt överfulla mappen med filmer på datorn och ska strax slå igång Young Adult men tänkte uppdatera lite snabbt här först.

Vaknade vid halv fem nu i eftermiddags efter ungefär fem timmars (då och då avbruten) sömn. Vet inte vad det var med mig igår natt men sova kunde jag då inte göra. Lyckades kravla mig upp ur sängen ett tag efter det och har sedan dess inte gjort mycket. Känner mig inte riktigt i balans med resten av kosmos idag, vet inte vad det är med mig. Joel är hemma hos en vän så för tillfället är jag ensam, men det kunde varit värre. Känner mig bara märkligt avtrubbad och frånkopplad, som om livet sker omkring mig och jag bara är en åskådare som inte är delaktig i det. Det har känts så så länge jag kan minnas i större eller mindre grad men hoppas på att det lugnar ner sig snart igen för just nu känner jag mig bara missanpassad och konstig.

Natten då? Ja, den tillbringades med att se igenom hela fjärde säsongen av True Blood i ett sträck och jag måste säga att nu efter fyra säsonger av det så har jag mot min vilja börjat tycka riktigt bra om Alexander Skarsgård. o.O Det är då något jag aldrig trodde skulle hända då jag tidigare haft väldigt, väldigt svårt för karlen. You live and learn I guess!

Hu.. Så fort älsklingen min kommer hem ska jag avkräva honom en lång kram och massa pussar. Bästa botemedlet mot deppigheten.

Anspråkslös fredag

Denna dag har ägnats åt att göra så lite som bara möjligt, sjukt skönt. Sitter i morgonrock och äter fryspizza, känns sådär lagomt trashigt men lite trashighet har aldrig skadat någon. :)

Dagen strtade vid ett-två tiden då syster kom för att återhämta datorn och lämna av Ikaros, trot att jag möjligtvis kan ha pratat med någon i telefonen innan dess men jag sov i princip så minns då inte vem det var som ringde.. Men gissar att jag som vanligt hävdade att jag inte alls sov!

Sen dess har det inte hänt mycket, glott på serier, spelat LA Noire och kurerat min efter omständigheterna mycket lindriga bakfylla. Skönt. Joel har varit värsta ambitiös och varit och handlat bakismat åt oss inte mindre än två gånger. Helt crazy vad karlen ids. :P Själv har jag då inte ens orkat ta på mig riktiga kläder.

Tog massa bilder på Morgan igår som jag ska lägga upp senare, just nu orkar jag bara inte tjafsa med laptop och digitalkameran. Det får bli imorgon eller så! Nu ska jag sätta igång och läsa i Halfhead av Stuart B. MacBride och sjunka ner i en mysig kokong av dystopi. <3


Tjollahej

Sådär! Bråkat med Kims dator sen jag kom hem men nu funkar den som den ska igen. Vista tog kanske en halvtimme att smälla in igen men att hitta drivrutinerna var svårare, det tog mig säkert en och en halv timme innan jag kom på att det faktiskt finns program som kan identifiera hårdvaran åt en om man inte har en produktlista över vad som finns i... Ajja, sånt som händer, huvudsaken är ju att den funkar nu. :)

Känns som dagen varit lång men det har den nog inte varit. Vaknade vid tolv men vägrade krypa fram från under täcket förrän klockan var närmare halv två. Därefter blev det möte hos mina föräldrar vid tre, en sväng hem och därefter bar det iväg hem till syster där jag satte igång med att försöka formatera ovan nämnda laptop. Det tog mig ett bra tag att inse att även om disk c: hette disk: se i utforskaren så hette den disk d: i kommandotolken. Det var förvirrande. Därefter uppstod problem med att den inte ville låte mig installera XP utan bluescreenade varenda gång jag försökte. Suck. Efter några försök gav jag upp och tänkte att jag kunde fixa syrrans dator istället men nej, den hade ingen strömsladd. Syrran tror hon vet vars den är så vi får hoppas att hon lyckas lokalisera den snart!

Efter det blev det middag med syster och Kim, riktigt kryddstarka enchiladas. Brände väldigt trevligt i hela svalget, svettas lite bara av att tänka på det. :P Håller tummarna för att jag och Joel kan göra dom två sällskap för en till kväll med Munckin snart, var så trevligt sist. :) Efter maten traskade jag och Morgan hem igen, pussade på Joel som hade en dålig dag och sen satte jag igång med laptopen igen och nu är den äntligen fixad. :) Yay. Ska bara smälla in ett anti-virus så är jag helt klar. Kommer kanske installera några basprogram som VLC och sådant bara för att vara snäll också. :)

Nej, tillbaka till vinglaset och installationer!

RSS 2.0