Sömnlös

Ligger med laptopen och undrar varför sömnen gäckar mig. Mycket konstigt alltihop. Har halvsovit mig genom nyaste Twilight och den var ju...fruktansvärt ointressant. Visst, den dög till två timmars slö underhållning under en sömnlös natt men oh my. Det bådar inte gott för generationen efter våran om detta är det alla tjejer drömmer om. Misstänker att en hel del killar kommer få lida på gund av orealistiska krav på diamantglittrande kropspansar och granitkukar... *rys*

Är så sjukt trött men inte ett dugg sömnig. What gives? Har möte klockan nio så innan dess hoppas jag att jag får någon timme iaf. Om jag somnar nu på stuberten så får jag sova nästan fem timmar. Drömma kan man ju iaf. Både karl och hundar ligger utslagna i sängen, som för övrigt känns mondre än vanligt på sistone. Både mys och störande när man inte kan röra sig på grund av att man har en amstaffkorsning på ryggen. ^^ Nåväl, invänjningsperiod var ju detta och det har gått bättre än jag trodde.

Ikaros har börjat obete sig så smått dock, tror han känner sig hotad i sitt revir eller nåt för grinigare liten hund får man då leta efter. Morrar till och med åt katterna ibland och det om något oroar mig, det tog ett bra tag innan jag fick ur honom svartsjukan på katterna och nu börjar den så smått krypa tillbaka. Detta ska kvävas i sin linda, måste försöka socialisera honom med andra hundar för vi kan inte leva i åtta månader med två hundar som inte kan vara inom en halvmeters avstånd från varandra utan att den ena blir sur. Nåja, det får jag tänka mer på sen, just nu vill min hjärna bara att jag ska säga "ööööhhh" och dreggla lite.

Ska försöka sova igen. Wish me luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0