Solskensdagar!

Livet rullar på och blir bara bättre och bättre. Med våren kom livslusten och glädjen tillbaka med besked och just nu är jag bara lycklig i överlag. Underbar unge, underbar karl, underbara vänner, underbart helt enkelt!

För tillfället har jag ganska många bollar i luften när det gäller virkningen. Håller på med min stora filt, har påbörjat en mormorsrutefilt, virkar present till lilla H och även en chevronfilt som jag inte vet om jag någonsin blir klar med. Men det största just nu är väl att jag virkar och syr om Nannas bröllopsklänning! Hur kul som helst, har stått och stampat lite men igår fick jag inspiration och nu bara sprutar idéer fram. Är inte helt hundra på hur allt kommer se ut än men har som sagt många idéer. Roligt, roligt!

Annars väntar jag ivrigt på en hel radda med beställningar. En stor piercingbeställning, en hel uppsättning med virknålar som heter Crochet Lite (kommer nog ett eget inlägg om dom framöver) en mönsterbok med 200 olika mormorsrutor, ett mönster på en filt, några ringar och lite till Joel också. Är så övervänt att jag håller på att explodera! Första beställningen skickades i fredags och den senaste idag så måste helt klart ha lite tålamod men jag vill ha dom nuuuu.... Ajja, är då extremt spännande att gå ut i brevlådan nu iaf! Och igår var jag också iväg och köpte den mest underbara dammsugaren ever. Är typ kul att dammsuga nu, vilket jag alltid hatat att göra (när jag var liten hävdade jag bestämt att jag inte visste hur man gjorde för att slippa...) så det är helt klart en förbättring. Electrolux Ergorapid, så jävla bra! Sladdlös, påslös och väger inte mycket. Lägger in en bild längst ner bara för att visa hur fiiiiiin den är. Orkade inte fota våran men är en likadan!

I övrigt så har jag fått beviljat personlig assistent (typ) som jag ska ha 15 timmar i veckan. Jättetrevlig kvinna som ska hålla mig sällskap ett tag framöver medans jag vänjer mig vid att vara utan Joel på dagarna. Enda dumma grejen är att Soc glömt fråga om hon var pälsallergiker och självklart är hon jätteallergisk så det blir så att jag och Elias får gå hem till henne istället vilket nog kommer funka lika bra det med. Hon bor här i närheten så blir inte långt heller.

Ikväll blir det middag på schtaan och Oblivion på bio för mig och Joel, lilleman ska tillbringa kvällen/natten med sin moster och mormor! Ska bli skönt med en paus, var ett tag sen sist nu! :)

Nej, åter till virkandet. ^^


RSS 2.0