Fredag morgon (tidigt)

Dags att röra sig mot sängen men tänkte snabbt uppdatera här innan det.

Har varit en lång dag och jag är glad att den är över. Allt har inte varit dåligt, har blivit uppassad på mest hela dan och Joel kikade förbi här på aftonkvisten och såg en riktigt grym film med oss så det kan jag inte klaga över! Dock var kanske rätt mycket annat mindre roligt men det är över och förbi och jag vill bara lägga det bakom mig.

Imorgon blir det grillning och förhoppningsvis Thor 3D! Är så pepp att jag håller på att avlida. ^^

Näe, jag har en hel del jag vill skriva men det vore varken särskilt taktfullt eller smart så jag låter bli och går och lägger mig istället.

God natt alla underbara människor. :)

-_-

Jag hatar snygga människor. Så det så.

Nu tackar jag och säger god natt för dagen efter underbar kväll med älskade människor som jag inte vill leva utan. Men det minskar inte mitt har mot beautiful people...

G'natt.

Påsklov.

Känner ett märkligt hat mot ett oroväckande antal människor. Tanken på att vara i närheten av någon av dem får mig att vilja skrika och slåss. That's just not normal. Men det är inte mitt fel att folk är dryga, outhärdliga idioter. I just call 'em as I see 'em. :P

Men helgen verkar bli bra iaf! Bio med världens bästa Booob någon av dagarna och grillning någon av dagarna, förhoppningsvis kommer sötnosen Ida hit också. ^^ Imorgon blir det iaf tur ut på systemet med sagda fröken för att köpa alko inför grillningen då det är röd dag på fredag. Bra att hon har framförhållning och påminner mig om sånt! Ska försöka ta mig och storhandla på Willys också, får se om jag kan gulla med Ida om det också eller så får jag höra med modern. :)

Illamåendet som suttit i sen förra veckan någon gång verkar inte vilja gå över. Har lyckats mota i mig en del potatismos men laxen kunde jag bara ta en tugga av innan jag ville kräkas. Får väl leva på pulvermos och soppa ett tag tills allt känns bättre.

Ska se vidare på Fringe en stund och vänta på min hund, sen vet jag inte vad jag ska göra. Borde verkligen städa men tanken på att röra vid dammsugaren får mig att vilja gråta. >.<

Up yours world!

Ska dra mig mot sängen, titta på lite Rules of engagement som jag redan sett och försöka somna så fort som möjligt så jag kanske lyckas vria till dygnet.

Har varit en bra dag på det stora hela och en riktigt trevlig kväll. :)

Bättre

Har umgåtts med Ida under kvällen, blev bio, Sucker Punch närmare bestämt! Riktigt grym film, me likes a lot. ^^

Nu ska jag slå på Fringe, dricka lite vin och äta det som är kvar av min middag från tidigare. Känns ganska bra just nu. :)


Åt helvete

Dagen har varit plågsam, och den verkar hela tiden bara bli värre. Magiskt hur det kan hända. Nu är min kropp uttömd av all gråt, jag har ont i huvudet och allt jag vill är att sova men vågar inte lägga mig för rädsla för vad ångeströsterna i huvudet kommer få för sig när jag väl ligger där i mörkret. Även om jag hatar mig själv för att jag är så jävla patetisk och tycker så synd om mig själv kan jag inte sluta. Allt verkar ha gått käpprätt åt skogen och jag vill bara att allt ska bli bra igen.

Fringe, lite cider och försök till att tömma hjärnan. Får se hur det går.

Drown me slowly

Anna har gått och lagt sig med Rizla och Zidov, kvar är jag som ska komma mig för att duscha innan det blir allt för sent. Förhoppningsvis. Vill sova, men orkar inte. Vill som inte vara vaken men kan som inte förmå mig att ta tag i sänggåendet heller. Ambivalent är ordet för dagen.

Har pratat med Alex en del idag. Det var skönt att höra hans röst, och att vi kan fortsätta bry oss om varandra trots allt är riktigt skönt. Behöver det, särskilt nu. Ensamhet suger men man måste lära sig att klara av det med, även om jag flera gånger om dagen bara vill kasta mig över telefonen och be honom komma hit, att allt var ett misstag...

Imorgon blir en tung dag. Blir ingen skola, har andra saker inplanerade. Vill verkligen att det bara ska vara över.

Walk Away

Väntar på Nanna. Hoppas hon är här snart. Tog mig inte till skolan men är inte förvånad.

Vill bara fly.





Måndag

Spelade WoW i en halvtimme, var lite lätt oengagerande. Har sett klart hela Malcolm in the Middle och vet inte riktigt vad jag ska företa mig med.. Kan fortsätta titta på första säsongen av Fringe, I really like that show. Eller så kan jag slå igång Mass Effect, eller kanske Witcher. Hm.. Får se hur det blir.

Imorgon ska jag umgås med älskade Nannor, raringen. Saknar dig massor babe! <3

Hoppas att jag tar mig upp till skolan innan men hoppet är lågt. Måste verkligen ta mig upp till samhällsen så jag får reda på vad som är dealen med den här uppsatsen vi ska skriva så jag klarar kursen, plus så har jag tydligen missat ett prov som jag aldrig fick veta att vi hade. Visst, jag är flexare men tycker man borde bli underrättad om proven. >.< Oh well, det löser sig. Naturprov på onsdag, sen omprov på matteprovet jag mer eller mindre sket i att skriva något på. Plus så måste jag bli klar med en svenskauppsats på 2-5 sidor och så måste jag göra en power point-presentation så jag får klart mitt MVG på datakunskapen.. Den här svackan har inte varit bra för mitt studerande. Dags att ta tag i saker, hur mycket det än suger och hur mycket jag än inte vill. Måste också göra ansökan inför höstterminen innan 15 maj. Mycket viktigt.

Torsdag kommer bli en jobbig dag på många sätt. Önskar bara att den redan var över och förbi.


Breathe

Är på väg mot sängen, är egentligen inte trött fast jag är helt slut i både kropp och själ och allt jag vill är att sova bort allt, som vanligt. Bara stanna i sängen för alltid och inte stiga upp igen förrän allt är bättre. Funkade när jag var tonåring, lite mer tveksam till det nu. Jävla åldrande.

Har fattat ett beslut och det känns. Inte bra, inte dåligt, bara ----. Sorgen är svår men det går väl över med tiden.

Just nu är jag bara trött på livet, ser ingen mening med någonting. Vill kura ihop mig till en boll och aldrig möta världen igen.

Pandemonium

Kaos i lilla huvudet men jag börjar få rätsida på saker.

Tillbringade gårdagskvällen med älskade Nannor, och även Joel lite senare. Det var trevligt, precis vad jag behövde. Tack! <3 Lyckades reda ut rätt mycket för mig själv, däribland en insikt som jag inte riktigt var förberedd på men ändå inte kan förbise. Oh well, får se hur det här slutar. Just nu kan jag inte tänka.

Ska slå igång Mass Effect en stund. Ska till mamma på middag och sånt. Blir säkert trevligt.

Bio bio bio bio!

Länkar coming at you! ;) En del är jag riktigt, riktigt peppad på (Suckerpunch, Priest m.m.) men alla har ju en viss appeal. 2011 verkar bli ett bra bioår. ^^

Suckerpunch

I Am Number Four

Thor

Insidious

Pirates of the Carribean: On Stranger Tides

X-Men: First Class

Priest

Transformers 3

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Green Lantern

Captain America: The First Avenger

Apollo 18

Cowboys and Aliens

The Darkest Hour

RSS 2.0