Trevligt!

Blev inte Mass Effect, just när jag skulle starta hörde Linda av sig och det vart tur för mig, Ikaros, Linda och Lydia till hundgården för lite bus. :) Efter det hakade vi på bort till dom och umgicks ett tag, sen blev det hem och nu har jag diskat och börjat tina kycklingen till min middag. :) Känns bra att göra saker.

Fick dock så sjukt ont i ryggen när jag skulle gå hem igen, helt galet. :S Ska vila den under resten av kvällen och försöka att inte göra så mycket.

Nae, ska börja med mat. Have it.

Torsdag

Opepp som fan.

Tänker slå igång Mass Effect.

Tisdag

Håller på och fixar middag till mig själv, kyckling och wokgrönsaker. Mums!

Ikaros nya tasskydd anlände i posten idag, awesomeness. Han måste nog få ett tag för att vänja sig vid dom men tror det kommer gå fin-fint. :) Mina säkerhetsögon hade dimpt ner också vilket är nästan ännu mer awesome! Ska skynda mig att virka klart mammas present innan vi far till farfar imorgon. :)

Hade egentligen inget vettigt att säga. Ska slå igång Malcolm och virka bort mina sorger. :)

Lululu I got some apples...

Smågluttar på Desperate Housewives utan större entusiasm och försöker fundera ut vad jag ska företa mig. Håller på och virkar en present till min mor men kommer inte kunna bli klar med den förrän efter helgen då jag var tvungen att beställa efter en del detaljer, kan virka klart dom andra delarna men skulle behöva fara och köpa svart garn då inget av dom jag har ser vettigt ut när man virkar med det... Kanske får ta en snabbtur till Coop. :)

Onsdag blir det tripp till Kalvträsk för att fira farfaderns 87 födelsedag. Han börjar ha några år på nacken den där gubben. Egentligen vill jag inte missa min religionslektion jag har då, och jag måste verkligen ägna stora delar av dagen till att plugga inför matteprovet på torsdag, men får försöka lösa det, you do for family. :P

Oh! Har inte sett en enda myra sen i fredags kväll. Woho! Har lite dåligt samvete över att ha utrotat en hel myrkoloni men det får jag väl ta om jag inte vill ha dom i hemmet. Får hoppas att karman har överseende.

Vovve är ute i snöfallet , gnagarna knaprar i sig morötter och katterna leker. Allt är mycket fridfullt.

-

Fina minnen.






Eeew?

Dagen har tillägnats städning, städning och lite mer städning. Har lyckats stöka iordning allting typ, förutom skurningen då min skurmopp verkar ha tagit en tripp till ett träsk, alternativt tjärpöl, och inte brytt sig om att göra sig ren igen efter doppet. Teorin är att det har skvätt ner kemikalier från när jag har färgat håret då skurhinken står bredvid badkaret men who knows, den behövde bytas ut hur som.

Gårdagen var tung men trevlig på slutet. :) Handlingen var sådär dryg som vanligt men alltid skönt att ha fått det bortgjort. Lite senare på kvällen dök syster förbi som snabbast och lånade lite morötter till sjuka marsvinet Monkey och i samma veva dök Anna och Joel upp och vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. :) Bara chillade och tog det lugnt och drack några cider, var riktigt trevligt! Ser fram emot ikväll då paret förhoppningsvis kommer åter för ett besök. ^^

Efter att sällskapet for igår så hände dock något jag inte riktigt kan vira min hjärna runt. Hade tinat kycklingklubbor och skulle äta, skulle fixa dit lite vitlök och hittar inget mindre än en rätt stor bit ömsat ormskinn på en av dom. Det är fan inte okej. Jag har inget emot ormar som så men jag vill fan inte att dom ska krypa runt bland min mat, det är fan inte okej. Sparade biten och ska höra av mig till konsumentkontakten och fråga vad i helvete dom sysslar med, förhoppningsvis kommer det något bra utav det. *hurv*

Nae, nu ska jag spela Lego Star Wars och chilla ett tag, sen blir det hemmagjord sushi till middag!

Peace out.

Bada

Har betalat mina räkningar och det känns, som vanligt, sådär lagomt roligt. Oh well, pengarna försvinner inte från kontot förrän på måndag så kan ju låtsas att jag har pengar fram tills dess. :P Nåja. Vid fyra bär det av mot månadshandlingen och efter det Tatung. Ser fram emot det!

Hade nog egentligen inte så mycket att säga. Ska krypa ner i badet med en bok och vänta på att klockan blir 16!

Längtar...

Fredag kan inte komma nog snabbt, håller på att bli galen i min väntan. Skavfara ut på äventyr, ett äventyr i min värld iaf, Solbacken och båda Coop affärerna, blir ju som en resa genom Europa eller nåt. Oh well, är mycket som måste handlas in och betalas, räkningar på just över fem och handlingen kommer väl gå på kanske två så blir kanske en liten slant över till förnöjelser... Nåja.

Upptäckte nyss något alldeles spectacular: Dr Who börjar om 23 april. ^^ Me so happy. Har laddat ner två comic relief avsnitt på tre minuter vardera som kom ut för någon dag sedan, är riktigt peppad på den nya säsongen. :D

Oh, har köpt en massa säkerhetsögon på tradera för inga pengar alls så jag kan komma igång och sätta ihop mina amigurumis. Är bara inte lika roligt när man inte kan ge dom ögon. :P Det enda som kvarstår utöver det är att skaffa en ny stoppnål då jag har tappat bort alla jag hade på något märkligt sätt. Stoppnålstjuvar? Who knows.

Ska se något avsnitt och lira lite innan skolan börjar 14.10. Yay. :)

Måndag

Steg upp i tid men känner mig inte riktigt hundra idag så bestämde mig för att plugga hemifrån. Har bara svenska idag och vi håller på med de där forskande uppsatserna så det kan jag hur som helst göra lika bra hemma som där, i fredags behövde vi inte ens vara där för det enda vi gjorde var att leta efter fakta på datorn och sen fick man gå hem. Värt. Oh well, ska sätta igång och skriva alldeles strax.

Påbörjade Let me in igår, den amerikanska versionen av Låt den rätte komma in. Än så länge så tycker jag om den lite halvhjärtat sådär, är kanske bara tjugo minuter kvar eller så men får se hur den slutar om den kan övertyga mig om att den är värd nått. Minns i princip ingenting av Låt den rätte komma in, jag antar att det betyder att jag inte var så förtjust i den. Tacka vet jag boken.

Hade världens märkligaste mardröm inatt. En nära vän dog och grejer, men allting utspelades via facebook. That's just strange... Känner mig befriad och inte ens lite ångerfull över att jag avslutade mitt fb-konro, vet inte riktigt vad det där handlade om..

Nae, nu ska jag sätta igång.

Söndag

Försov mig ungefär två timmar, tog mig upp ur sängen först för en lite stund sedan. Inte bra. Oh well, inte mycket att göra åt det nu.

Dagen ska ägnas åt städning, städning och mer städning. Inte peppad för fem öre men känns alltid lättare med skolan och grejer när man har en ren lägenhet att komma hem till så det är som värt besväret.

Nae, nu måste jag sätta igång.

Tingly

Har sett mina avsnitt, kattdokumentären var inte särskillt underhållande eller intressant så den raderades rätt fort. Men har fixat första säsongen av The Middle, alla säsonger av Malcolm in the Middle, ett antal nya filmer och en dokumentär jag är rätt peppad på. :) Got to keep myself entertained. ;)

Ska slå igång The Middle!

Morgonstund

Härligt att stiga upp tidigt! Ja, relativt tidigt förstås, finns ju människor som stiger upp klockan fyra men för mig så är det ett framsteg. :)

Igår var en väldigt trevlig kväll, var ute i över en timme med Ikaros och Viggo, lekte i hundparken och kastade pinnar. Idag är Ikaros helt död, ligger ihoprullad som en liten kanelbulle på sin kudde i filtkorgen och verkar inte vilja ha något med världen att göra. Söto. <3

Har en skalad mango att mumsa på till frukost, två avsnitt av Rules of engagement och en dokumentärserie i fem delar om katter. Tror inte man kan få en bättre lördagsmorgon! ^^ Hunden är rastad, katterna sover. Allt är lugnt. Underbart!

Good times.

Nakenkatt

Leo är fortfarande sur på mig men tror han är rätt tacksam ändå. :P


Just efter att vi kom hem från veterinären, sådär lagom groggy och cranky.


It's alive! And looking rather ridiculous...


Mys tog tillfället i akt och tvångstvättade Leo när han fortfarande höll på och somnade stup i kvarten. (en av gångerna rakt ner i matskålen.)


Mongo fann det hela rätt ointressant om jag ska tolka det hela rätt.


Mys fick syn på något genom fönstret och gjorde en alldeles utsökt imitation av en surikat som jag var tvungen att dokumentera.

Tidig onsdag morgon

Peppad inför morgondagen! :) Bara en lektion, religion dessutom (inte ett av mina tidigare favoriter men min nuvarandra lärare är så bra att jag faktiskt tycker det är riktigt roligt. ^^), och sedan ska jag banne mig ta mig bort till macken och hämta mina sabla rebooks innan dom börjar förmultna där borta. :P
Men det bästa är nog dom två nya böckerna med mönster till amigurumis som anländer med posten. ^^ Skulle ha vart tre men en var tydligen inte i lager eller nåt. -_-

Oh well, will be awesome. ^^ Ska införskaffa en ny stoppnål dock, hade en löjlig mängd tidigare men dom verkar ha gått upp i rök.

Tittar på ER och mår. Laddar ner massa djurprogram och skräckfilmer, bästa blandningen ever. ;)

Hoppas ni sovaer gott.

Haha

Vägbeskrivning från Kina till Japan. Var tvungen att kolla upp det själv, trodde fan inte på det. :P





Tisdag

Klar med ännu en samhällsläxa. Yay... Gud vad jag avskyr det ämnet, det är så lite roligt som det kan bli...

Har dock två svenskauppgifter att se fram emot, en bokrecension och en forskande uppsats på 2-5 sidor. :) Kommer bli roligt. Har även en PowerPoint presentation kvar att göra till datakursen som jag inte påbörjat ännu, vette fasen vad jag ska göra den om. WoW? :P Kanske. Eller en författare eller nåt. Enklast att göra det om något som man kan något om. :)

Nae, nu har jag förtjänat att spela lite Mass Effect, sen ska jag ställa mig och laga till lite köttfärssås och grönsaker. :) Jag bojkottar kolhydrater i för stora mängder, det är inte nyttigt på något plan att sätta i sig för mycket och leder för mig bara till viktuppgång och sämre självkänsla. Även om jag kanske inte går ner i vikt av den dieten så känner jag mig bättre iaf, mindre uppsvälld och lite hälsosammare. :)

Mass Effect, here I come. <3

Hm?

Irritationsmoment just nu: folk som särskriver, folk som inte förstår sig på förkortningar (typ "pga av". Come on people! Vad tror ni "a"et i pga står för?!?) samt folk som inte använder punkt, komma och radbrytningar så att texten är en oändlig ström med ord utan uppdelning eller organisering. That's like my biggest pet peeve ever...

Genom halva andra säsongen av ER nu. Whoop.

Oh!

Har lagt några bud på ett par extremt billiga hundkläder, en mjukisoverall och en hoodie, som jag ska sprätta upp och rita av mönstert på. :) Höhö, Ikaros kommer ha löjliga mängder kläder innan det här är över. :P

Söndag

Har suttit ett tag på Tradera och tittat efter lite hundattiraljer jag behöver (eller snarare Ikaros då): ett par regntäta och fodrade tassskydd då dom han har nu bara är i flis och inte skyddar mot väta på något sätt och inte håller värmen bra heller, samt en regnoverall nu inför våren/sommaren/hösten. Han har förstås ett regntäcke men det är för kort i ryggen och skyddar inte så bra som jag vill så en heltäckande overall känns som ett bättre val.
Hittade dessa skor som jag tror kommer bli jättebra, fast i storlek 3 och inte 2. :P
Regnoverall hittade jag ingen men lyckades söka upp en på doggie.se. Voilá! :) Ska införskaffa en sådan när jag får pengar denna månad eller nästa beroende på hur ekonomin ser ut framöver. :)
Har också lyckats hitta en helt underbar pet sling som jag vill ha, den i camo, men det får jag nog fortsätta drömma om ett tag, 1200:- känns alldeles för mycket i dagens läge... :P

Så, nu har jag fått babbla av mig om det. Skolan börjar om lite över fyra timmar, vill inte sova och har oändligt många ER avsnitt jag kan titta på. Woop! Men nått kul blir det iaf, ska efter skolan fara och hämta mina Reebook EasyTone på posten. ^^ Hell yes. Imorgon blir nog en bra dag. :

För övrigt är tydligen tidpunkten då katterna får blötmat varje dag en mycket allvarlig tillställning. Tror inte att någon av dom är tysta en så lång stund i sträck någon annan del av dygnet. <3


Med det säger jag god natt.

Skön lördag!

Har varit en riktigt underbar dag. :) Började med att ta det lugnt och bara må, glo på tv och trivas. Sen bar det av (med hjälp av mamma, tack för skjutsen!) in till stan och middag och en cider på Tatung. Hem igen med kvart över åtta bussen och då blev det några avsnitt av James May's Toy Stories, så fruktansvärt mysig serie! ^^

Är typ fortfarande mätt efter middagen, var tokigt gott. Deras friterade anka med Pekingsås är helt underbart god. Och den stekta kycklingen också, jumboräkorna var inget jag dirket hoppade av glädje över, eller klarade av att äta mer än en av heller. :P Men men, i överlag var det en fruktansvärt trevlig och god middag med gott sällskap. ^^

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har försökt sova utan framgång trots tröttheten så blir nog att slå på ett avsnitt Bones och försöka igen på en timme. :) Kanske lite Mass Effect? Får se hur landet ligger om ett tag. ;P

(Så tyvärr Jim, inget party. ;P Såg ditt sms först när jag gick in i sovrummet där vid halv ett. :P)

^^

Nyss hemkommen! Eftermiddagen/kvällen har tillbringats hemma hos syster i lugn och ro. :) Blev lite sortering av kläder, sedan åt vi räkor i mängder, såg Splice och hade det mysigt. :) Åt även glass och av någon anledning bakade jag en kladdkaka som vi hade jordgubbsmousse till. Galet gott! Galet mätta. :P Aaaah... Så mätt, så full med kladdkaka. :P

Nu ska jag städa lite, tvångsmysa lite med Leo och sedan dra mig tillbaka till sovrummet för natten. Have fun y'all!

Lol at me

Tränar på i min egen lilla värld, kör lite zumba, lite dans, lite yoga, har det allmänt trevligt. Pratar lite med syster i telefonen, gosar med katterna, mer yoga. Sen tittar jag på klockan. 19.34?!?! Full panik ut i tvättstugan där nästa bokning redan varit och lämnat sin tvätt, som blivit över en halvtimme försenad pga att jag i min egen lilla värld totalt glömde bort att jag tvättade idag. Så, två maskiner som jag inte hann torktumla och nu är utspridda över hela lägenheten, samt två maskiner som jag tack och lov redan hunnit slänga in i torktumlare och torkskåp... Som tur var så var det bara sängkläder, badlakan och dukar som fortfarande är blöta så blev inte så överdrivet mycket att sprida ut. Tur! Mindre tur att jag nu inte har någon torr handduk och är i stort behov av en dusch då jag naturligtvis svettats (som sig bör) under träningen och känner mig sådär lagomt tokäcklig och illaluktande....

Oh well. Persika är söt iaf. :)


-_- -_-

Har bytt design på bloggen, me likes it very much. Särskilt Remi som springer med papperna längst ner på sidan. :)

Mindre kul: MYRINVASIONEN HAR BÖRJAT! Jag klarar inte av en vår till som förra, ringde i panik till min mor och kunde inte gå in i köket på väldigt länge på grund av skräck för armén av flygmyror som beslutade sig för att dyka upp, för att inte nämna de förbannade golvbundna små kräken dessutom.
Källan till det helvetet kom från skrubben som då var fylld till bräden med allsköns skrot och helvete, men nu har jag mina burdjur därinne och det känns inte direkt sådär jätteskoj med tanke på att jag är där inne minst en gång om dagen för att pyssla om, mata och städa. Om det nu blir en ny pesthärd nu till våren så vet jag inte hur jag ska lösa det. Liksom, tänk om dom lägger ägg i burarna och försökar sig och larver och insikter och äckel och panik panik panik....
Vet att äggläggning och förökning inte händer om man håller rent i burarna, vilket jag ser till att göra, men nojjan försvinner inte ändå. Tänk om, tänk om, tänk om.

Vågar inte ha fötterna på golvet just nu för två gånger den senaste halvtimmen har jag störts av en kittlande känsla på benet bara för att upptäcka at dom jävlarna kryper runt på mig. Det är fruktansvärt svårt att hålla borta panikattackerna just nu men försöker bita ihop. >.<
Jag vet inte vars dom kommer ifrån nu, men har den senaste veckan hittat ett tiotal runtom i vardagsrummet, inga i hallen eller runt skrubben dock. Måste inskaffa myrfällor i mängder och be för att flygmyrorna håller sig borta.

Huuu... Vill inte, vill inte, ville inte... Hur ska jag nu ta mig tillbaka till sovrummet då myrarméerna rycker fram på golvet? Skulle ha haft gummistävlar så jag bara kan stampa på dom och inte skrika till och springa iväg som en liten flicka... :'(

Wish me luck.

Herren på täppan!

Katterna skriker, spottar och fräser som små rabiata varulvar och gör det mer eller mindre omöjligt för mig att sova. Låg och läste ett tag, försökte sova men katternas morranden gör det lite svårt för mig att finna ro och nu gav jag bara upp. I love them, but they are LOUD right now. Jobbigt med ny rangordning, Mys och Leo går runt och puffar upp sig medans Mongo sitter i ett hörn och ser allmänt förvirrad ut. Stackarn. Oh well, dom kommer över det snart, allas klor är då klippta så några större skador bör dom inte kunna göra på varandra med deras "blixtattacker".

Måste ringa veterinären i dagarna och ordna med rakning av Leo, stackaren är alldeles täckt med tovor över magen och sidorna så tror inte minst han skulle uppskata det enormt mycket. Undrar hur mycket det kan kosta att raka en katt? Sövning torde ju vara behövlig, var tvungen att hålla fast honom bara för att klippa klorna så vill inte veta hur han skulle reagera på en rakapparat. :P

Nae, kanske slå igång lite WoW och sen försöka sova igen!


Styrelsemöte på köksbordet.


Nytillskottet vid namn Leo. <3 Så underbart vacker liten kisse!


Mongo, som gör det Mongo gör bäst: ser lite lätt dumsnäll ut.


Bästa bilden jag lyckats få på Mys på senaste. Mongos fot luktade tydligen väldigt intressant den där morgonen..

Random blabb

Min nya iPod rockar. Så det så. :)

Sitter och lägger pussel och tittar på ER, mycket trevligt. :) Håller på och kokar soppa, ska göra mig en macka också att mumsa på till det. :) Snart är det looov! Känns helt fantastiskt skönt, en lektion kvar och sedan nio dagar av total frihet. ^^ Yay. ^^

Nae, maten kallar!

RSS 2.0