Fredag

Bakishjärnan är seeeeeg, magen full med friscomål från Max och kroppen skriker efter sömn. Igår var en riktigt bra kväll med andra ord. :) Trevligt sällskap, bra film och god mat (trots den lätt brända undersidan. -_^) brukar stava till en bra afton.
Humm... Hade verkligen inte ett vettigt strunt att säga idag. Ska hoppa i badet innan jag somnar här i fåtöljen, varit farligt nära några varv.
Peace!

Onsdag

Efter en evighetslång helg och en bättre veckostart är jag klar med ännu ett prov. Woho! VIll bara gå och sova men måste plugga inför ännu ett prov imorgon, och städa en hel del... Ball.

Farfar gick bort i lördags, så det var ju mindre kul. Har knappt hunnit tänka på det, det ligger som bara och maler i bakhuvudet. Får tänka framåt.

Ikväll blir det bio, Pirates of the Carribean närmare bestämt. Är peppad, men besviken över att det är 3D. Visst, det är häftigt, men det sabbar en hel del av känslan med oskärpan och allt. >.< Jag är inte imponerad av dagens 3D-teknik.
Nae, måste ta itu med städningen. Tjoflöjt.

The end of heartache

Vissa dagar känns det som om jag inte klarar någonting, inte är värd någonting och bara vill försvinna. Idag är en sån dag, dom har blivit fler och fler på sistone i takt med att stressen ökar och ensamheten svider, trots att jag inte är ensam, inte egentligen. Dom dagarna brukar jag dra på musik på riktigt hög volym och sätta mig på köksgolvet, blanda gråten med skrik. Ibland hjälper det, ibland känner jag mig bara mer tom än innan, och ibland så kan jag inte sluta. Ibland vill jag inte sluta.

Ibland önskar jag bara att jag kunde gå tillbaka i tiden, fixa allting innan det gick åt helvete. Innan jag förstörde allt.




The container of my soul was severed from my shell
At birth I was stigmatized by fires of hell
The hollow space inside is growing still
It's going for the kill
Beneath the blood red sky the song was born
The sky was bleeding when I sang her the deadsong

By my burning cradle

The lullaby of death was sung by dark angels
The daughters of flame

She slept under my wing

A cold embrace
Death's loyal servant now filled with pain
Forever haunted by her angelic face

By my burning cradle

The lullaby of death was sung by dark angels
The daughters of flame

These chains

Hold me down
Down on this frozen ground
In this world where death walks the earth
The sign of reaper given in birth

By my burning cradle

The lullaby of death was sung by dark angels
The daughters of flame

Sköna maj välkommen till vår bygd igen

Söndagen börjar lida mot sitt slut. Ska sätta mig och göra en PowerPoint presentation och försöka starta upp svenskauppsatsen. Imorgon blir det att vara mer duktig och gå på CV och fixa ansökan inför nästa termin och prata med soc om pengar för sommaren. Hoppas på det bästa!

Dagen har varit lugn och riktigt behaglig i sin eländighet. Ringde syster vid fem imorse i full panik, helt övertygad om att jag höll på att dö och underbar som hon är fick jag komma dit och sova och bara ta det lugnt hela dagen, hon är fantastisk på att göra allting bättre. <3 Såg Cesar Milan till typ halv åtta imorse, sen sovde jag till ett så fick mig en del sömn iaf. Efter det har jag suttit i deras soffa och slöglott på tv hela dagen, snackat strunt med syster och Hank och gosat med en dödstrött Ikaros. Gårdagen tärde på honom. :P

Valborgs blev riktigt trevlig iaf! Tillbringade större delen av dagen hemma hos Joel, for dit vid tio och sov någon timme på hans soffa, sen började folk samla ihop sig vid sex-sju tiden, grillning uppe i skogen och massa prat sen tillbaka till Linda innan jag tyckte det var dags att fara hem där vid midnatt. :) Ikaros skuttade runt och hade riktigt kul, jagade en anka och lyckades hitta en tennisboll mitt ute på en äng så han var väldigt nöjd!

Nae, nu ska jag ta itu med presentationen innan det är dags att lägga sig på någon timme.

Have it.

RSS 2.0