Snooooooor

Har lyckats dra på mig en hejdundrans förkylning, detta roar mig inte. Har lyckats smitta ner Joel också så morgondagen lär ägnas åt att snora och hosta i kör. Hatar att vara sjuk, känner mig gnällig och hemsk, och sjuk också förstås. Bläääääää.

Glo på lite mer Breaking News sen försöka sova så mycket som det går. Away fever and pestulant snot!

Tärd. Nothing more, nothing less. (Men ganska less är jag.)

Älskade retards och asshats det finns här i världen. Alla är vi fucking dumma men fan vad fina människor kan vara. <3

Stor ursäkt till Nannor som blev väckt av mig, aspackad och förbannad, där vid nio imorse. Inte meningen att vara så otrevlig. <3 Och lika stor ursäkt till älskade Joel som fick stå ut med örfilar och utskällningar i sömnen, även om han inte minns det så gör jag det...

Älsklingshjärtat snarkar sött i sängen, ska göra honom sällskap snart så fort jag tömt min öl och rökt någon cigg till. Trevlig dag med Joel, Robin och Vajid, alkoholen blev lite för mycket men imorgon ska det bli rätsida på världen igen. Behöver ett uppehåll som en fisk behöver vatten, detta går inte längre!

Nej! Öl, cigg och sen film i sängen. Ska försöka tvärväcka karlen men det är alltid ett lika spännande mission impossible. Blir nog hur bra som helst!

Kram på er raringar.

De underbara dagarna bara fortsätter...

..men den här är lite trist och grå! Med andra ord en perfekt dag för att ta itu med det veritabla berget med läxor jag har att göra, och kanske göra lite andra duktiga saker också. Joel är iväg inne i schtaan så är alldeles ensam, förutom hund och katter förstås. :)

Katterna tog flytten till Hemmans med ro, mycket bättre än jag någonsin kunnat förvänta mig. Mys och Mongo låg och gömde sig under ett element i några timmar men så fort jag lockade fram dom och visade resten av lägenheten så gick det fort och nu beter dom sig som dom alltid bott här. Raringar. <3 Leo är dock fortfarande borta sen i förrgår natt, de tre musketörerna gjorde en oplanerad utflykt ut genom badrumsfönstret och dum och dummare kom tillbaka relativt fort men dummast är fortfarande vilse i pannkakan. Har säkert gått vilse, Leo är nog en av de få katterna i världen som har riktigt uselt lokalsinne. Ska ta en cykeltur lite senare och se om jag hittar honom, möjligt att han sitter utanför lägenheten på Skiftes också.

Hade en riktigt bra födelsedag igår i alla fulla fall. Jag och älsklingen gick på bio och såg Rise of the planet of the apes (grymt bra rulle för övrigt, blev extremt glatt överraskad) och sen blev det bara en lugn kväll hemma med en låda vin och massor med skratt och mys. Booob dök också förbi och höll och sällskap några timmar, var väldigt trevligt. Blev lite suddigt där på slutet när vinet tagit slut men det var en riktigt bra dag, och precis sådär lagom händelselös som jag vill att mina födelsedagar ska vara. :) Stort tack till älskade Joel för att han är så fin och var med och gjorde det till en bra dag! Och tack för alla gratulationer och även till Booobtard för att han dök förbi och grattade mig in person. :)

Nej, borde verkligen sätta igång med pluggandet, har bara fördrivit tiden senaste två timmarna ungefär... Jag är bra på att skjuta upp säker, måste ju vara värt nåt. Tjoflöjt.

RSS 2.0