Äntligen tisdag!

Äntligen har veckan startat på riktigt och gud så bra det känns! Har hunnit med rätt mycket under dagen så ikväll blir det nog att bara ta det lugnt för min del. Ja, så fort nästa tvätt är klar och upphängd då.

Vagnen är då i alla fall fixad, var in på Babyproffsen där det uppdagades att det andra däcket höll på att lossna också. Oops. Tydligen är det något produktionsfel på en massa däck från Emmaljunga från förra året, jag var den tredje som varit där med samma problem bara idag. Skulle hålla uppsikt och händer det igen så skulle dom byta däcken helt och hållet. Får hoppas dom håller nu!

J ska eventuellt iväg och sola så blir kanske att flyga lite solo för mig och lillknatten ikväll, dagen har bara flugit förbi och livet känns bara lättare och lättare trots att motgångarna har duggat tätt på sistone.

Allt löser sig till slut, på ett eller annat sätt, och för första gången på länge så känns det faktiskt som att allting kommer att bli bra.

Oh, förövrigt bild på litens babygym som kom häromveckan! Verkligen hur bra som helst och lilleman kan roa sig med det riktigt länge. Han växer så fort att det inte är klokt, nyss var han bara en liten hjälplös limpa som inte kunde göra annat än att skrika och nu skrattar han och försöker krypa helt plötsligt. Hur gick det till?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0