Natt

Ligger till sängs efter en mentalt utmattande dag. Sovit dåligt, ätit dåligt, varit gråtfärdig och grinig. Bläää. Men men. Nu är den här dagen också över!

Har iaf till slut packat ihop BB-väskan så nu har vi kläder till lilleman och till oss, alla viktiga papper, systemkameran och diverse annat nödvändigt nerpackat och redo. Babyskyddet står i barnkammaren och det enda som egentligen saknas är något ätbart till oss (typ godis eller nåt, mat får ju iaf jag där). Känns skönt att ha det klart också. :)

Ooh, och idag fick vi även upp två av de tre hyllorna i barnkammaren. Visade sig att väggen vi tänkt sätta upp dem på inte alls ville samarbeta trots skagborren (stenblandad, armerad betong, tjoho!) så vi satte upp de två kortare på dom andra väggarna för att ha bilder och prydnadssaker på så får vi se vad vi löser med den längre. Blev direkt trevligare där inne iaf så det är jag glad över. :) Funderar på att försöka hitta en avlång tavla med något fint motiv till betongväggen för att den inte ska vara så kal, eller eventuellt en grupp med mindre bilder. Ska spana lite imorgon så håller tummarna för att jag hittar något. :)

Nu sova inför träff hos barnmorskan imorgon! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0